Poslovna 2022.
I dalje lideri u regiji

Uz 30. obljetnicu C.I.O.S. Grupe

Na globalnom tržištu zabilježen je značajan porast potražnje sirovina u područjima koja su od poslovnog interesa grupacije.

PD VL native tim
09. prosinac 2021. u 22:00
Iva Pripuz Špekuljuk , predsjednica Uprave C.I.O.S. Grupe/Neja Markičević/CROPIX

Iako je sve bilo spremno za svečanost obilježavanja tridesete obljetnice uspješnoga djelovanja, Uprava je, vodeći se odgovornošću i solidarnošću u kontekstu pandemije, odlučila prolongirati manifestaciju do nekih boljih i za druženja sigurnijih okolnosti koje, smatraju, upravo na taj način i uz česta odricanja, sada trebamo zajednički izgraditi.

“Vodimo se činjenicom kako time stvaramo pretpostavke da se u jednakom i željenom sastavu vidimo u sljedećoj prilici”, poručuje predsjednica Uprave C.I.O.S. Grupe Iva Pripuz Špekuljuk. Pandemija koronavirusa, smatra, osobito u svojem početku, zatekla je sve gospodarstvenike, ali ujedno i postavila nove izazove koji su zahtijevali promptan odgovor i prilagođavanje različitim novonastalim te nepredvidivim situacijama.

C.I.O.S. Grupa na svaki je uspješno odgovorila, nastavljajući demonstrirati liderstvo u regiji na području gospodarenja otpadom, ali i odgovornost prema cjelokupnoj zajednici. Razdoblje specifičnog načina poslovanja konstruktivno se koristi za razvoj i reorganizaciju poslovne prakse, smanjenje troškova te usmjeravanje na nova inozemna tržišta.

“Istovremeno, naši su napori kontinuirano i prioritetno bili usmjereni zadržavanju jednakog broja zaposlenih kao i prije početka globalne krize, povećanju produktivnosti, prihoda i dobiti, u čemu smo, pokazuju podaci, uz stalna ulaganja – uspjeli”, ističe Pripuz Špekuljuk.

Na globalnom je tržištu u tekućoj godini zabilježen značajan porast potražnje svih sirovina, a posebice u područjima koja su od poslovnog interesa grupacije, što rezultira ostvarivanjem većih prihoda od planiranih. U novu će godinu C.I.O.S. sa svojim sastavnicama prenijeti i sva do sada stečena znanja, iskustva, visoke kriterije i standarde struke. Aktualni gospodarski kontekst i kretanja na tržištu ukazuju na zadržavanje rastućeg trenda i u nadolazećem
razdoblju. No, dostatno je vremena i za još pokoje iznenađenje iz grupacije do kraja ove godine. “Zasigurno, niti jedan se cilj ne bi mogao ostvariti bez dobre poslovne suradnje, partnera, odgovornih i profesionalnih zaposlenika, što predstavlja arhitekturu uspješnosti, a na čemu svim dionicima iskreno zahvaljujem”, zaključuje predsjednica Uprave CIOS-a Iva Pripuz Špekuljuk.

* Sadržaj omogućila C.I.O.S. Grupa

New Report

Close