Uspješna suradnja Plive i akademske zajednice

Autor: Promo , 28. studeni 2021. u 22:00
Press foto

Praksa u PLIVI prava je prilika za rad u izazovnom okruženju s mentorom koji je stručnjak u svom području te proširivanje znanja kroz praktične zadatke uz mogućnost upoznavanja s radom i drugih odjela u PLIVI.

U PLIVI smo iznimno ponosni na dugogodišnju tradiciju suradnje s akademskom zajednicom u Hrvatskoj. Dugi niz godina u PLIVI studenticama i studentima nudimo mogućnost upoznavanja s velikim brojem stručnjaka, inovativnom tehnologijom i procesima potrebnima za uspješnu proizvodnju, ali i plasiranje proizvoda na tržište.

Praksa u PLIVI prava je prilika za rad u izazovnom okruženju s mentorom koji je stručnjak u svom području te proširivanje znanja kroz praktične zadatke uz mogućnost upoznavanja s radom i drugih odjela u PLIVI.

Kroz iskustvo rada u globalnoj kompaniji i dobivanje uvida u raznolikost i dinamičnost farmaceutske industrije studentima se otvara prilika i za predstavljanje potencijalnom budućem poslodavcu i, ono najvažnije, vlastiti rast i razvoj.

Osim putem studentske prakse, brojni studenti svoj profesionalni razvoj započnu na nekom od studentskih poslova uPLIVI. Na taj način studenti stječu konkretno radno iskustvo te praktične vještine i znanja i prije završetka školovanja. Mogućnost rada u globalnom, dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju ono je što studenti posebno naglašavaju kao vrijednost iskustva koje su u PLIVI stekli.

Uključeni u brojne studentske projekte

Značajan dio suradnje sa studentima obilježavaju studentski projekti u koje se često uključujemo. Tijekom cijele 2021. godine nastavili smo s takvim aktivnostima. Sudjelovali smo na najvećem hrvatskom studentskom case study natjecanju, danima karijera, otvorenim danima fakulteta, organizirali radionice, predavanja i posjete PLIVI za studente.

Na dodjeli nagrada „Zlatni indeks“, koju već 11 godina zaredom studenti dodjeljuju kompanijama koje aktivno sudjeluju u studentskim aktivnostima te utječu na bolji studentski standard u Hrvatskoj, PLIVA je za aktivnosti u 2020. godini osvojila čak dva Zlatna indeksa.

Nagrađeni smo u kategorijama Stručne prakse te Ulaganje studentske udruge i projekte. Od početka dodjeljivanja ove nagrade, PLIVU su studenti nagradili čak 12 puta, u različitim kategorijama.

Sretni smo i ponosni što su nam studenti dodijelili ova vrijedna priznanja te što smo i u ovom izazovnom periodu imali prilike surađivati na brojnim zanimljivim projektima te osigurati studentima mogućnost stjecanja novih znanja i vještina kroz rad u PLIVI.

Drago nam je da naša suradnja s akademskom zajednicom već dugi niz godina ima značajnu vrijednost za studente u Hrvatskoj te da kao kompanija pridonosimo proširivanju znanja i vještina koja su im potrebna za uspješan ulazak u svijet rada.

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close