Uspješan rast Tisak paketa

Autor: Promo , 23. prosinac 2020. u 08:04

Kod svih usluga se konstantno radi na unapređenju poslovanja, a uspjeh paketne distribucije, Tisak temelji na svojoj odličnoj tržišnoj poziciji s preko 900 prodajnih mjesta, razvijenoj logistici i skladišnim kapacitetima, brzini i jednostavnosti provedbe usluge te najnižim cijenama slanja paketa.

Tisak kiosci već su dulje vrijeme kupcima prepoznatljivi kao mjesto na kojem je moguće obaviti niz raznih usluga zbog kojih bi inače drugdje čekali u redu. Na kiosku se nudi plaćanje računa, mjenjačnica, igre na sreću, podizanje gotovine, a kao jedna od najznačajnijih usluga koja je doživjela i više nego odličan porast u 2020. godini je Tisak paket.

Kod svih usluga se konstantno radi na unapređenju poslovanja, a uspjeh paketne distribucije, Tisak temelji na svojoj odličnoj tržišnoj poziciji s preko 900 prodajnih mjesta, razvijenoj logistici i skladišnim kapacitetima, brzini i jednostavnosti provedbe usluge te najnižim cijenama slanja paketa. U ovoj godini potrošačke navike drastično su promijenjene i kupci se sve više okreću lakšim pristupima slanja paketa, stoga je Tisak doskočio izazovima i omogućio kupcima najjednostavniji pristup na tržištu te kako ističu najbržu uslugu slanja.

Maksimalna težina paketa iznosi 15 kg, a maksimalna dopuštena vrijednost paketa iznosi 500 kn. Slanje paketa vikendom ne naplaćuje se dodatno i Tisak garantira dostavu na odabrano prodajnom mjesto unutar dva do četiri dana ovisno o polazišnom i odredišnom mjestu (u Općim uvjetima dostuni su rokovi dostave paketa po polazištima i odredištima). Svaki kupac može i online pratiti status svojeg paketa putem Track & Trace-a, a uvedena je i opcija kupovine kutija kako bi kupci paket mogli zapakirati u udobnosti svojega doma te ga potom predati na najbližem kiosku Tiska. Kod zahtjeva zdravstvene sigurnosti koja je ovih dana česta tema u medijima, u Tisku kao svoju prednost naglašavaju mogućnost plaćanja paketa s karticom, čime se smanjuje kontakt kupaca i prodavača s novcem. Činjenica da kod većine Tisak prodajnih mjesta kupac stoji na otvorenom velika je prednost u ovoj izvanrednoj situaciju koja zahtjeva određene epidemiološke mjere.

Iz Tiska ne kriju zadovoljstvo poslovanjem usluga i kažu da  bilježe drastičan porast poslanih paketa i ostavljaju iza sebe godinu koju su obilježile brojne suradnje i pozitivni trendovi u poslovanju. Iz perspektive velikog poduzetnika, na ovu poslovno veoma zahtjevnu 2020. godinu gledali su kao priliku da poduzmu veće korake i iskoriste priliku za prilagodbu.

Kao lider na tržištu s brojem prodajnih mjesta takve vrste, svoju poziciju temelje na predanom radu dugogodišnjih zaposlenika, usmjerenost na potrebe potrošača i razvoju novih projekata pomoću kojih se uspijevaju i više nego uspješno nadmetati s konkurencijom.

New Report

Close