Smart Industry
PROMO

TourismInSky – cjelovito rješenje za jedinstveno iskustvo gosta

Sufinanciranje od strane Europske unije zasigurno će ubrzati odluku o daljnjoj digitalizaciji hrvatskih turističkih tvrtki implementacijom TourismInSky rješenja, hrvatskog proizvoda globalnog karaktera.

Promo
10. listopad 2022. u 22:00
Foto: Shutterstock

Ovogodišnja turistička sezona premašila je i onu rekordnu pretpandemijsku 2019. godinu, pokazuju to posljednji rezultati eVisitora i porezne uprave. Kako bi se sljedeće godine postigli još bolji rezultati, ili barem dostigli ovogodišnji, cijeli turistički sektor, na čelu s hotelijerima, treba se već sada početi pripremati i stvoriti preduvjete koji će omogućiti opet visoke brojke.

Kao direktna pomoć pri stvaranju što boljih uvjeta može pomoći i objava javnog poziva za poduzetnike u turizmu. Bespovratna sredstva EU fondova za turizam koristit će se za poticanje investicija koje doprinose razvitku održivog turizma u skladu sa zelenom i digitalnom tranzicijom te poticanje oporavka i otpornosti poduzetnika.

TourismInSky – cjelovito rješenje za jedinstveno iskustvo gosta upravo je savršena platforma za digitalnu tranziciju turizma. U najvećim hotelskim lancima, čak njih 15 od 20 najvećih, implementirana su neka od InSky rješenja te su na redu oni malo manji i srednji, a istodobno inovativni sa snažnom vizijom digitalne budućnosti.

TourismInSky omogućuje rad agentima u kontaktnom centru na jednostavan i brz način kroz omni-kanalnu komunikaciju putem telefona, e-maila, WhatsAppa, Vibera, WebChata, Facebook Messengera, Instagrama, marketinšku automatizaciju za vođenje svih marketinških aktivnosti na jednom mjestu, upravljanje prodajom za grupe, alotmane i MICE.

Pruža i poslovno rješenje za upravljanje programom vjernosti, kao i vrlo bitnu, već razvijenu i spremnu integraciju s nizom PMS i Booking Engine sustava. Osim već navedenih rješenja, bitno je spomenuti i follow-up na ponude, gdje se automatizira slanje e-mailova kao podsjetnike na generirane ponude ili naplatu potraživanja te Business Intelligence razvijen za turističko poslovanje kao i umjetnu inteligenciju koja obuhvaća Chatbot, Mailbot i Workforce Management.

Sufinanciranje od strane Europske unije zasigurno će ubrzati odluku o daljnjoj digitalizaciji hrvatskih turističkih tvrtki implementacijom TourismInSky rješenja, hrvatskog proizvoda globalnog karaktera, kojim se već služe i naši najveći hotelijeri, ali i korisnici izvan Lijepe naše.

New Report

Close