Top 505 kompanija 2022
Business & Movies

Poklonite vašim poslovnim suradnicima nezaboravno filmsko iskustvo u najboljim europskim dvoranama

Business & Movies program CineStarov je projekt namijenjen poslovnim korisnicima koji ga mogu personalizirati prema vlastitim željama.

PD VL native tim
26. rujan 2022. u 22:00
Gold Class je fuzija kina, restorana i lounge bara/IVAN IVANIŠEVIĆ

Jeste li ikada razmišljali o team buildingu u kinu ili pak predstavljanju nove poslovne strategije na velikom platnu? To ne mora biti tek prizor koji ste vidjeli u serijama, već stvarno stanje stvari, koje je moguće i u Hrvatskoj uz Business & Movies program. Business & Movies program CineStarov je projekt namijenjen ljudima iz poslovnog svijeta koji će im omogućiti kinoprojekcije po njihovoj mjeri.

CineStar ima titulu najboljeg europskog kinoprikazivača 2019., dodijeljen od strane Međunarodne kinematografske udruge. Toj nagradi dovela ih je ponuda, inovativan dizajn, sadržaji i tehnologija kojom se služe.

U njihovoj ponudi su regular dvorane najrazličitijih kapaciteta u čak 27 kina u cijeloj regiji, a posebno su zanimljivi premium formati IMAX, 4DX, Real D 3D, eXtreme ili Gold Class te sasvim drugačija kina ili dvorane kao što su Kaptol Boutique Cinema, Kids dvorana ili Gaming dvorana. Business & Movies je zanimjiv koncept i za team buildinge jer su ljudi opušteniji i otvoreniji za razgovor.

Ako uzmemo u obzir da u ovom slučaju sve kreće s filmom, jasno vam je da ste u startu razbili moguću barijeru i da je fimska tema uvijek zahvalna za razmjenu dojmova, a možda i neku poruku. Moguće je dodatno brendirati ekrane u kinu kao i postaviti reklamu prije filma.

Destination kina s dizajnerskim cinema barovima kao stvorena su za opuštena druženja/IVAN IVANIŠEVIĆ

Premium formati

IMAX je najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu. Riječ je o posebnoj vrsti kino zabave osmišljenoj kako bi gledateljima omogućila iskustva koja će ih dovesti na rub sjedala, u svjetove o kojima su samo sanjali. Dok gledate film u IMAX-u ne samo da ga vidite i čujete već svim svojim osjetilima postaje dio filma. Kristalno čista slika, laserski precizan zvuk, poseban raspored sjedala, gigantsko specijalno dizajnirano filmsko platno samo su neki od parametara koji IMAX čine jedinstvenim. Uz IMAX će i vaše iskustvo biti jedinstveno.

IMAX je tek jedan od formata, a kino iskustvo koje zaokuplja je i 4DX. 4DX je najsuvremenija tehnologija koja gledatelju donosi potpuno uključujuće kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu. Ako pored svega za svoj team želite i luksuz, CineStar i za to ima rješenje.

6

unikatnih dvorana, impozantan bar, gaming dvorana, 2 rođendaonice, terasa nalaze se u CineStaru u Z centru

Gold Class by Premium Visa je potpuni VIP doživljaj. Iskusite odlazak u kino na sasvim nov način jer Gold Class je fuzija kina, restorana i lounge bara! Na raspolaganju vam je osoblje CineStara te smaragdna i zlatna dvorana s po 40 luksuznih fotelja kao i piće te večera. Također, recentno uređen bar, daje posebnu notu druženju za manje grupe.

Ako ste ipak za ulaz u drugačiju stvarnost i novi dizajnerski doživljaj Kaptol Boutique Cinema konkretan je odgovor na potrebe pravih filmofila koji od kina traže više, nego što nude klasični multipleksi. Uz 5 unikatnih dvorana, nalaze se i impozantan bar, lobby, zimski vrt, rođendaonica i ljetna terasa.

U njima se savršeno isprepliću šarm starog art house kina s najsuvremenijom tehnologijom i uzbudljivim dizajnom, čime se može pohvaliti i najmodernije CineStar kino u Z centru na zagrebačkom zapadu.

Što god da odaberete, vaša projekcija može biti u redovnom terminu ili pretpremijerno. To će vašoj ideji dati dodatni VIP sjaj, a vaša priča uz CineStar može zabljesnuti i zahvaljujući novom digitaliziranom sustavu oglašavanja na led površinama.

Dok gledate film u IMAX-u ne samo da ga vidite i čujete već svim svojim osjetilima postajte dio filma/CINESTAR

Paketi za B2B korisnike

Naglasak je uvijek na obostranom zadovoljstvu, a shodno tome za uzvanike u dvorani pripremaju se i slane ili slatke grickalice te pića. Također, ako postoji potreba, CineStar organizira i catering i to prema vašim željama, a za sve uzvanike u dvorani spremne su i slasne slane ili slatke grickalice ili pića.

Ponuda može uključivati Basic, Premium i Super Premium paket za B2B korisnike, a na svim njihovim lokacijama osigurava se minimalno 3 sata besplatnog parkinga za sve posjetitelje. Što god odabrali, uživat ćete bezbrižno s iskustvima koje ćete prepričavati još danima.

Za upite Business & Movies slobodno kontaktirajte na info@cinestarcinemas.eu.

* Sadržaj omogućio Cinestar

Za uzvanike u dvorani mogu se pripremiti slasne slane ili slatke grickalice ili pića/CINESTAR

New Report

Close