Smart Industry
PROMO

Pitanja poput ‘Gdje je onaj račun?’ postaju prošlost uz pravu platformu

IN2BPM platforma značajno skraćuje vrijeme obrade i ovjere dokumenata te maksimalno olakšava upravljanje radnim zadacima i poslovnim procesima.

Promo
09. lipanj 2022. u 22:00
Foto: Domagoj Kunić

Vašim poslovnim procesima upravljate s lakoćom, te njihovo izvršenje ne zahtjeva dodatno opterećenje za vaše zaposlenike. U svakom trenutku raspolažete s bitnim informacijama o dokumentima unutar vaše organizacije, poznato vam je tko je zadužen za npr. zaprimljeni ugovor od dobavljača, te u kojoj fazi obrade se nalazi. Dostupni su vam podaci o iznosima računa koji dospijevaju na naplatu u tekućem mjesecu.

Ako ste se pronašli u većini ovih tvrdnji vjerojatno koristite sustav za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima te ste upoznati sa svim benefitima koje vam takav sustav pruža. Čestitamo, u manjini ste.

Ako pak ovi navodi nisu nešto što opisuje vašu organizaciju, vjerojatno bi trebali razmisliti o digitalizaciji tog dijela vašeg poslovanja. IN2BPM platforma za digitalizaciju poslovnih procesa tvrtke IN2 pruža kontrolu i upravljanje nad poslovnim procesima unutar vaše organizacije.

Značajno skraćuje vrijeme obrade i ovjere dokumenata te maksimalno olakšava upravljanje radnim zadacima i poslovnim procesima. IN2BPM odlikuje fleksibilnost u konfiguriranju poslovnih procesa te se proces kolanja i odobravanja dokumentacije u potpunosti prilagođava vašim potrebama.

IN2BPM je namijenjen svim organizacijama neovisno o veličini ili broju zaposlenika/SHUTTERSTOCK

Omogućava, primjerice, potpunu digitalizaciju procesa odobravanja ulaznih računa. Nema potrebe za papirima, potpisnim mapama ili čekanja da netko dođe u ured i potpiše dokument. Pitanja poput: “Gdje je onaj račun?” postaju prošlost jer je cijeli proces transparentan, u svakom trenutku se zna gdje je koji dokument i sve informacije vezane uz njega nalaze se na jednom mjestu.

Platforma podržava sudjelovanje više osoba u procesu odobravanja, usmjeravanje procesa po različitim kriterijima, paralelna odobravanja, integracije s drugim vanjskim sustavima i automatizaciju procesa u svim segmentima gdje je to potrebno. IN2BPM je jedan alat za digitalizaciju različitih tipova poslovnih procesa odobravanje ulaznih računa, izlaznih računa, ugovora, odobravanje zahtjeva i odluka, projektne dokumentacije i slično, te je namijenjen svim organizacijama neovisno o veličini ili broju zaposlenika.

‘Jednostavan je za korištenje i ne zahtijeva dugotrajne edukacije i prilagodbe’

Gold Partner grupacija osnovana je 1995. godine te od tada uspješno njeguje tradiciju izrade srebrnog i zlatnog nakita. Sam proces proizvodnje odvija se u radioni smještenoj u centru Zagreba gdje se vješto spajaju suvremene tehnologije i precizni ručni rad iskusnih majstora zlatara. Takav rad omogućuje nastanak kvalitetnog nakita koji se prenosi generacijama. Kroz prvotni dizajn i izradu, velika se pažnja posvećuje tradicionalnim, ali i modernim komadima nakita pri čemu Gold Partner grupacija dokazuje kako prati trendove u svijetu mode i nakita. Snježana Slišković, voditelj financija i računovodstva u Gold Partner grupaciji, kaže kako je im IN2BPM prije svega omogućio da maksimalno skrate procese odobravanja ulazne dokumentacije te pomogao da optimiziraju određene procese na osnovu podataka dobivenih iz sustava. “Već tijekom implementacije smo, uz pomoć stručnjaka iz IN2, uvidjeli nedostatke u nekim procesima te smo ih preciznije definirali što nam je dodatno donijelo efikasnost u radu. Pokazalo se vrlo značajnim to što je IN2BPM vrlo jednostavan za korištenje, te nije zahtijevao dugotrajne edukacije i prilagodbe čime smo “eliminirali otpor prema novome” kod naših zaposlenika”, poručila je Snježana Slišković.

New Report

Close