30 godina hrvatskoga gospodarstva
Bernarda

Kreveti i madraci – dobar san za zdrav život

Tvrtka Bernarda specijalizirana je za proizvodnju krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom.

Promo
31. svibanj 2021. u 09:00
Foto: Bernarda

Više nego ikada, u ovom ubrzanom tempu življenja, dobar san preduvjet je kvalitetnog života i normalnog funkcioniranja ljudskog tijela. Loše spavanje čini nas umornima, neučinkovitima, bolesnima, depresivnima i razdražljivima.

Da bismo spriječili posljedice lošeg spavanja važno je odabrati ispravan individualni krevetni sustav. Vođeni motom “Dobar san za zdrav život” u tvrtki Bernarda nastaju kreveti i madraci koji potpomažu kvalitetan i okrepljujući san za odmorno i svježe buđenje kao temeljnom pretpostavkom za učinkovit, zdrav i sretan život.

Tvrtka Bernarda specijalizirana je za proizvodnju krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom. Proizvodnju je ‘98. godine s 13 djelatnika započela vlasnica i direktorica Bernarda Cecelja. Svih ovih godina tvrtka posluje s izuzetnim indeksom rasta proizvodnje i ostvarenog prihoda. Dobit se reinvestira u nove inovativne projekte i proizvodnju. Bernarda predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji krevetnih sustava. Zapošljava 250 djelatnika, a proizvodnju temelji na provjerenim i kvalitetnim materijalima obrađenima modernim CNC strojevima.

Mnogi od proizvoda vlastita su tehnološka rješenja tvrtke Bernarda koja, ne samo da su rezultat aktualnih svjetskih trendova u proizvodnji kreveta i madraca, već svojom inovativnošću postavljaju nove standarde zdravog spavanja. Inovativni Bernardini proizvodi madrac Sportivo, jastuk Pospanko, antidekubitalni madrac Airmed3, krevet Savoy, madrac Thermocare 3+, madrac CoolVision, multifunkcionalni krevet Lift&GO i najnoviji madrac Antiflux AG nosioci su preko 60 nagrada za inovacije sa svjetskih sajmova inovacija od američke Silicijske doline, Londona, Ženeve, Nunberga, Moskve, do Irana, Kine i Južne Koreje.

Za ove uspješne proizvode zaslužna je Bernarda Cecelja sa svojim stručnim timom. Kao nositeljica inovacija primila je niz priznanja kako za inovacije tako i za ukupni poslovni uspjeh.

Promovirana je u vitezicu inovatorstva Svjetske organizacije inovatora IFIA, nagrađena “Zlatnom kunom” za inovaciju, odlikovana od predsjednika Republike Hrvatske redom Danice Hrvatske s likom Nikole Tesle za osobite zasluge u izumiteljstvu.

New Report

Close