Poslovna 2022.
Novi trendovi

Korak ispred vremena – Datalab HR

Datalab HR je već spreman za nove trendove na ERP tržištu, ali pri tome ne zaboravljamo vrijednost ljudskog znanja i ekspertize.

Promo
09. prosinac 2021. u 22:00
Goran Težak, direktor Datalab HR

Godina 2021. je za Datalab HR bila period velikih mogućnosti i brojnih dobro iskorištenih prilika, a obilježili su je snažno vodstvo, implementacija brojnih novih usluga PANTHEON ePoslovanja i, kao uvijek, maksimalna posvećenost korisnicima.

Direktor Datalaba HR,najvećeg proizvođača poslovnog softvera u Jugoistočnoj Europi, Goran Težak, ovako rezimira godinu na izmaku: „Živimo u eri takozvane groznice podataka, u kojoj digitalna transformacija poslovanja nije samo hype, već je jedan od najvećih pokretača oporavka i ponovnog ubrzanog rasta gospodarstva.

To je ujedno i pravo vrijeme da preispitamo naš stav o tradicionalnim ERP sustavima i ponovo razmislimo kakav nam je zaista poslovno-informacijski sustav potreban. Osjeća se povećana potreba za naprednim tehnologijama, sve veći broj korisnika bira poslovanje u oblaku – procjene su da će do 2025. godine 80% tvrtki prijeći na taj modus. Slijede integracija s IoT-om, koja u poslovne procese uključuje stvari iz okoline, uvođenje AI-a, maksimalno personaliziranje usluga…

Datalab HR je već spreman za nove trendove na ERP tržištu, ali pri tome ne zaboravljamo vrijednost ljudskog znanja i ekspertize. Jer tehnologija, iako više nije samo podrška poslovanja, već njegov pokretač, sama ipak nije dovoljna. Potpuno smo svjesni da naša najveća vrijednost leži u našem timu, u njihovoj posvećenosti poslu, visokim kompetencijama i stručnosti.

Uz to, naš PANTHEON, poslovno-informacijski sustav za vođenje i upravljanje kompletnog poslovanja, uz širok raspon funkcionalnosti, u realnom vremenu omogućava pregled ključnih KPI-jeva. U svakom je trenutku moguće analizirati informacije ključne za poslovanje i tako vrlo brzo aktivnosti prilagoditi uvjetima tržišta i poboljšanju profitabilnosti. PANTHEON sadrži poslovno-informacijska rješenja prilagođena svakoj industriji, ali i svakom pojedinom korisniku jer se potpuno prilagođava specifičnim potrebama.

PANTHEON ERP raste s korisnikovim poslovanjem, a stalno poboljšanje korisničkog iskustva jedan je od naših ključnih ciljeva – stvaranje obostranog povjerenja i lojalnosti. Držimo korak sa svijetom, uvijek korak ispred vremena, ohrabrujemo naše korisnike da postignu svoj maksimum i – zajedno s nama -održavaju dobar poslovni zamah.

Tu smo da potaknemo njihove ambicije i podržimo ih pri digitalnoj transformaciji poslovanja. Ako kojim slučajem još niste krenuli, onda je 2022. godina pravo vrijeme za vaš prvi iskorak u budućnost – uz PANTHEON. Sve vam najbolje!“, zaključuje Težak.

New Report

Close