Poslovna 2022.
Patrik Rudat

Inoviramo i ulažemo kako bismo nadmašili očekivanja

Velike investicije slijevaju se i u našu postojeću mrežu trgovina kako bismo modernizirali naše poslovnice i učinili ih ekološki prihvatljivijim i energetski učinkovitijim.

Patrik Rudat
09. prosinac 2021. u 22:00
Foto: PD

U Kauflandu se s ponosom okrećemo na godinu u kojoj smo proslavili 20. obljetnicu uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

Godina je za nas započela otvorenjem dviju trgovina, u Rovinju i Biogradu na Moru – važnim korakom u smjeru ekspanzije na kojoj će nam i u sljedećim godinama biti fokus.

Kao dio Schwarz Grupe i jedan od najsnažnijih trgovačkih lanaca u zemlji godišnje ulažemo značajna sredstva na hrvatskome tržištu – i više od 100 milijuna eura – investirajući, primjerice, u kupnju zgrade sjedišta u Zagrebu, izgradnju posebnog skladišta za duboko smrznutu robu, izgradnju triju novih poslovnica paralelno – u Zagrebu, Zaboku i Rijeci.

No to nije sve: Velike investicije slijevaju se i u našu postojeću mrežu trgovina kako bismo modernizirali naše poslovnice i učinili ih ekološki prihvatljivijim i energetski učinkovitijim, a sve kako ne bismo samo ispunili očekivanja naših kupaca i zaposlenika, već ih i nadmašili. Samo konstantnim razvojem možemo osigurati zdrav rast i zadovoljstvo svih naših 3000 zaposlenika.

Atraktivnim primanjima, velikim brojem mogućnosti za razvoj karijere i poticanjem razvoja novih zaposlenika već smo se 2021. godine popeli na 7. mjesto među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj.

Intenzivirat ćemo suradnju s fakultetima diljem Hrvatske kako bismo bolje upoznali interese mladih ljudi i identificirali mlade talente koji ispunjavaju naše kriterije. Želimo im i u 2022. pokazati da ih odlične prilike za početak karijere čekaju upravo kod nas.

S velikim brojem društveno odgovornih projekata podržat ćemo i u sljedećoj godini lokalne zajednice u kojima poslujemo te ćemo kontinuirano kao partner od povjerenja uskom suradnjom s malim domaćim proizvođačima voća, povrća, mesa i mesnih prerađevina iz cijele Hrvatske poticati i lokalno gospodarstvo te istovremeno kupcima pružati svježe i kvalitetne proizvode iz Hrvatske.

Veselimo se uspješnoj 2022. godini!

Patrik Rudat, predsjednik Uprave Kaulfanda Hrvatska

New Report

Close