Smart Industry
PROMO

Generativna umjetna inteligencija: Sljedeći korak u izvrsnosti CRM-a

Salesforce Einstein GPT, prva generativna AI za CRM obavlja širok spektar funkcija.

Promo
11. listopad 2023. u 22:00
LeverUP je partner Salesforcea, najveće svjetske platforme za upravljanje odnosima s klijentima/PD

U suvremenom poslovnom svijetu, uspjeh je više od pukog pružanja izvanrednih proizvoda ili usluga. Sastoji se od optimizacije procesa, te interakcija s korisnicima koje su predviđene i prilagođene njihovim promjenjivim sklonostima.

Generativni CRM koji pokreće umjetna inteligencija (AI) započeo je revoluciju u CRM praksama, podižući produktivnost, učinkovitost i odnose s klijentima. Generativni CRM je napredni pristup koji kombinira snagu generativne AI s vašim podacima o klijentima kako bi poboljšao učinkovitost poslovanja.

U središtu mu je Salesforce Einstein GPT, prva generativna AI za CRM na svijetu. Generativni CRM može obavljati širok spektar funkcija, od odgovaranja na upite i generiranja razgovornog teksta do sastavljanja e-pisama i analize povratnih informacija.

Ono što ga izdvaja je njegova sposobnost razumijevanja nijansi vašeg poslovanja i interakcija s klijentima, omogućujući mu generiranje visoko kontekstualiziranog i personaliziranog sadržaja.

Salesforce Einstein GPT-om mijenja i revolucionira način na koji tvrtke komuniciraju sa svojim klijentima.

Kako generativna AI može pomoći u poslovanju?

Salesforce Einstein GPT vam nudi mogućnost da spriječite trošenje vremena na repetitivne zadatke. Pomaže vam tako što:

Pojednostavljuje zadatke, smanjujući vrijeme posvećeno administrativnim poslovima.

Automatiziranjem personalizacije obogaćuje interakcije s klijentima, čineći svaku interakciju jedinstvenom.

Pomaže u kategorizaciji slučajeva korisničke podrške, što rezultira efikasnijim interakcijama uživo i rješavanju problema. Također omogućuje stvaranje pametnih, personaliziranih chatbotova sposobnih razumjeti, predvidjeti i odgovoriti na pritanja korisnika.

Optimizira prodajne procese, smanjujući vrijeme potrebno za pretvaranje potencijalnih klijenata u stvarne prodaje, ubrzavajući rast prihoda.

Marketinški timovi mogu iskoristiti generativnu AI kako bi brzo generirali precizne, privlačne opise proizvoda optimizirane za tražilice.

Generativni CRM potpomognut Salesforce Einstein GPT-om mijenja i revolucionira način na koji tvrtke komuniciraju sa svojim klijentima. Pojednostavljuje procese, olakšava rutinske zadatke te pruža personalizirana iskustva s klijentima koja su nekada bila nezamisliva. S AI inovacijama poput Einstein GPT-a koji naprestano uči i prilagođava se, organizacije mogu postići veću agilnost, učinkovitost i usmjerenost na klijente. Dok idemo naprijed, uloga AI u CRM-u ima potencijal za daljnju evoluciju, započinjujući eru pametnih odnosa s klijentima potaknutih snagom Salesforce Einstein GPT-a.

Tko su LeverUP?

LeverUP je partner Salesforcea, najveće svjetske platforme za upravljanje odnosima s klijentima, te aktivno djeluje u cijeloj Europi – od Jadranske do Baltičke regije.

Njihova je misija pružanje pomoći organizacijama da iskoriste inovativne tehnologije poput generativne AI kako bi ostvarili svoj puni potencijal. Kao vaš partner za transformaciju, pružamo stručno znanje i prilagođena rješenja za implementaciju generativnog CRM-a u vašem poslovanju.

New Report

Close