Smart Industry
LS Central

DignetSoftware proslavio jedanaest godina uspješnog rada

Dignetsoftware, sinonim za digitalnu transformaciju, ima znak Hrvatska kvaliteta, a s ponosom nosi i certifikate ISO 900…
PD VL native tim
14. srpanj 2021. u 22:00
DignetSoftver poslovnoj zajednici omogućuje usvajanje novih tehnoloških rješenja zadnje generacije/SHUTTERSTOCK

DignetSoftware je netom proslavio jedanaest godina rada i stalnog tehnološkog unapređenja rješenja koja nudi na tržištu s ciljem pomoći u radu poslovnoj zajednici. Tijekom proteklih godinu dana uspjeli su dobiti povjerenje brojnih novih klijenata.

Pritom treba posebno istaknuti i podsjetiti da se DignetSoftware bavi implementacijom poslovnih rješenja: Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central, LS Central (Retail, Hospitality i Forecourt). DignetSoftware također implementira eCommerce rješenje Dynamicweb.

Kratki opis puta DignetSoftwarea u zadnjih godinu dana teško je sažeti u nekoliko rečenica. DignetSoftware je tijekom pandemijske godine implementirao kod više klijenata eCommerce rješenje Dynamicweb, a u većem broju slučajeva ga uspješno integrirao s poslovnim rješenjem Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Ono što je bitno za primijetiti jest činjenica da su za ovo rješenje pokazali interes ne samo uobičajeni korisnici sličnih rješenja, već i do sada atipični korisnici takvih rješenja kao što su poslovni subjekti iz područja proizvodnje industrijske opreme i građevinarstva.

Nakon što je uspješno prebrodio pandemiju COVIDA 19 koja ga nije značajnije okrznula, nakon što je tijekom prošle godine povećao broj zaposlenih pandemiji usprkos, DignetSoftware, pored toga što je stalno uključen u globalnu tržišnu utakmicu, odlučio se aktivno uključiti u domaću i regionalnu tržišnu utakmicu.

Uspješne lokalizacije

DignetSoftware uskoro kreće s promotivnom akcijom implementacije maloprodajnog rješenja LS Central. O tome će poslovni subjekti iz Adriatic regije biti pobliže upoznati putem medija i mrežnih stranica DignetSoftwarea. Cilj ove promotivne aktivnosti je pobuditi interes u Adriatic regiji za ovo vrlo popularno rješenje za maloprodaju.

Novina u ponudi DignetSoftware je svakako LS One rješenje koje se može integrirati s drugim globalnim ERP rješenjima. DignetSoftware već ima iza sebe projekt implementacije u Hrvatskoj u kojem je LS One integrirao sa SAP B1 rješenjem, a u tijeku je projekt implementacije u Bugarskoj u kojem se LS One integrira sa SAP rješenjem. Pritom treba imati na umu da je za Hrvatsku DignetSoftware prethodno napravio lokalizaciju za LS One rješenje jer bez toga ne bi radio sukladno zakonskoj regulativi Republike Hrvatske i bio bi neprimjenjiv.

DignetSoftware je poznat i kao lokalizacijski partner za globalna poslovna rješenja (Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central i LS Central), a prošle godine je, nakon valorizacije, dobio priznanje i dozvolu korištenja znaka Hrvatska kvaliteta za svoje lokalizacijsko rješenje za Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central za Adriatic regiju.

I najnovije postignuće DignetSoftwarea – uspješno je završena implementacija ISO standarda i certifikacija, pa se DignetSoftware pridružio zajednici koja radi sukladno ISO standardima. DignetSoftware s ponosom nosi certifikate ISO 9001, ISO 27001 i ISO 37001. Za ovaj potonji, prema dostupnim informacijama, jedan je od prvih u Adriatic regiji, ako ne trenutačno prvi i jedini.

DignetSoftware nastavlja s uobičajenim aktivnostima, pa će tako 21. listopada ove godine organizirati i devetu po redu tehnološku konferenciju, ovaj puta pod nazivom: UPOZNAJTE DIGNETSOFTWARE – KOMPANIJU U KOJOJ SUNCE NIKAD NE ZALAZI. Podsjećaju s ponosom da DignetSoftware i njegov ekspertni tim uspješno rade i brinu o klijentima u preko trideset zemalja svijeta na pet kontinenata.

Ove godine će po prvi puta organizirati konferenciju u hibridnom obliku s ciljem da omogućimo nazočnost sudionicima koji zbog bilo kojeg razloga ne mogu doputovati u Zagreb. Bez obzira na to, vjerujemo da će dvorana, kao i do sada, biti puna.

Prepoznat kao uspješan partner

DignetSoftware postao je u Hrvatskoj, Adriatic regiji pa i šire sinonim za uspješnog partnera u digitalnoj transformaciji. To svakim danom prepoznaje sve više poslovnih subjekata, a usvajanjem novih tehnologija, novih metodologija u radu i novih rješenja, DignetSoftware osigurava svoju dugoročnu održivost na domaćem i inozemnom tržištu, poslovnoj zajednici omogućuje usvajanje novih tehnoloških rješenja zadnje generacije, a samim time bolju vidljivost i konkurentnost na domaćem i međunarodnom tržištu.

O DignetSoftwareu i njegovim rezultatima više možete saznati na mrežnim stranicama www.dignet.hr te društvenim medijima gdje je DignetSoftware redovito prisutan.

* Sadržaj omogućio DignetSoftware

Zanimljiv program konferencije u hibridnom obliku

Ove godine za konferenciju smo predvidjeli program za kojeg smo sigurni da će zainteresirati potencijalne sudionike: Izazovi u radu kompanije u kojoj sunce nikad ne zalazi Panel: Utjecaj novih tehnologija na razvoj ukupnog društva (planiramo sudjelovanje pet uglednih sudionika) Kako povećati vrijednost kompanije i poboljšati poslovne procese: integracijom dva globalna sustava: SAP i LS One Plaćanja nove generacije: Paycek –rješenje za plaćanje kriptovalutama Perpetual licence idu u mirovinu. Što donosi SUBS i CSP licenciranje LS Central i Dynamicweb – svjetska rješenja za maloprodaju Poslovna zajednica: kolateralna ili namjerna žrtva hakerskih napada Microsoft Dynamic 365 Business Central – Moćno rješenje koje koriste brojni klijenti diljem svijeta – Što tu ima za vas?

New Report

Close