30 godina zajedničkog EU tržišta
PROMO

Croatia Airlines ove ljetne sezone povezuje Hrvatsku i 24 europska odredišta

Letjet će na 47 međunarodnih linija, s više od 17.000 letova.

Promo
28. svibanj 2023. u 22:00
Naš nacionalni avioprijevoznik i ove će godine pridonijeti kvaliteti hrvatskog turističkog proizvoda/ŠIME LUGAROV

Croatia Airlines tijekom turističke sezone planira povezivati Hrvatsku s 24 međunarodna odredišta, odnosno 25 europskih zračnih luka, a zrakoplovi našeg domaćeg avioprijevoznika pritom će letjeti na 47 međunarodnih linija.

Ukupno je planirano više od 17.000 letova, a u ponudi će biti više od 1,820.000 sjedala, čime će naš nacionalni avioprijevoznik i ove godine pridonijeti kvaliteti hrvatskog turističkog proizvoda te unapređenju prometne infrastrukture Republike Hrvatske.

Tijekom aktualnog ljetnog reda letenja Croatia Airlines proširuje mrežu međunarodnih odredišta, obnavlja promet na međunarodnim linijama na kojima kompanija nije letjela tijekom epidemiološke krize te intenzivira letove na linijama u međunarodnom i domaćem prometu.

U redovitom međunarodnom prometu planirano je izravno povezivanje Zagreba i 15 europskih odredišta. Tako iz Zagreba, ove ljetne sezone, izravno možete poletjeti u Amsterdam, Atenu, Barcelonu, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich.

Kako bi odgovorila pojačanoj tržišnoj potražnji, Croatia Airlines svojim putnicima nudi izravne letove iz Splita u Amsterdam, Atenu, Beč, Berlin, Bukurešt, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London (Heathrow i Gatwick), Lyon, Milano, München, Oslo, Pariz, Prag, Rim, Stockholm i Zürich.

Iz Dubrovnika su planirani izravni međunarodni letovi u Atenu, Frankfurt, München, Pariz, Rim i Zürich. Naša domaća aviokompanija također će povezivati Rijeku, Osijek i Bol na otoku Braču s Münchenom.

Croatia Airlines želi naglasiti ulogu dobrog i pouzdanog domaćina na svojim letovima

Mreža međunarodnih letova usklađena je s letovima između 7 hrvatskih zračnih luka (Zagreb, Dubrovnik, Split, Zadar, Pula, Osijek i Bol) te putnicima omogućuje dobre konekcije na međunarodne linije.

Nove su linije Croatia Airlinesa u ljetnom redu letenja:

Dubrovnik – Prag (od 18. svibnja do 12. listopada, četvrtkom)

Split – Skoplje (od 12. svibnja do 9. listopada, utorkom i petkom)

Split – Oslo (od 14. svibnja do 15. listopada, nedjeljom)

Bol – München (od kraja svibnja do prve polovice listopada, subotom)

Redoviti međunarodni letovi Zagreb – Mostar ponovno su uvedeni 3. svibnja ove godine, a obavljat će se triput na tjedan. Iz Zagreba u Mostar možete poletjeti srijedom u 11 sati i 25 minuta, a četvrtkom i nedjeljom na raspolaganju su vam večernji letovi s polijetanjem iz Zagreba u 23 sata. Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će Iz Mostara u Zagreb ponedjeljkom i petkom u 6 sati ujutro, a srijedom u 13 sati i 5 minuta.

Okusi Dalmacije u zrakoplovima – Dalmatinska marenda

U zrakoplovima Croatia Airlinesa možete doživjeti Dalmatinsku gastronomiju. Tako će vam u poslovnom razredu ponuditi veliki snack box – mandulat, krekere od ružmarina i maslinovog ulja, šalšu, pršut i arancine, te mali snack box u kojem je mandulat, krekeri od ružmarina i maslinovog ulja te pršut. A za putnike u ekonomskom razredu u ponudi su krekeri od ružmarina i maslinovog ulja.

Marketinška kampanja

Kampanjom pod nazivom Inspired by you naš nacionalni avioprijevoznik potvrđuje da je prepoznatljiv brend koji kreira trendove. S obzirom da je Hrvatska prvenstveno turistička destinacija Croatia Airlines želi naglasiti ulogu dobrog i pouzdanog domaćina na svojim letovima. Također želi istaknuti različite usluge i pogodnosti koje nudi svojim putnicima poput široke mreže odredišta kojima tijekom cijele godine povezuje Hrvatsku s Europom i svijetom. U našoj domaćoj aviokompaniji ponajprije žele naglasiti da su im putnici na prvom mjestu i da će njihovo putovanje učiniti ugodnim i nezaboravnim doživljajem.

www.croatiaairlines.com

New Report

Close