100 stabala za 100 godina PLIVE

Autor: Promo , 25. listopad 2021. u 22:00
Press photo

Ukupno sto naših zaposlenica i zaposlenika okupilo se 15. listopada na akciji sadnje 100 stabala za 100 godina PLIVE.

Kao kompanija svakodnevno predano radimo na poboljšanju zdravlja pacijenata, očuvanju okoliša i unaprjeđenju vlastitog poslovanja. Kroz različite inicijative u području zaštite prirode i dugoročne održivosti želimo dati svoj doprinos zajednici koja nas okružuje.

Nakon brojnih aktivnosti za naše zaposlenike koje smo organizirali u sklopu obilježavanja 100 godina postojanja kompanije, želja da učinimo nešto trajno za ovu veliku obljetnicu odvela nas je ovaj put u park šumu Tuškanac.

Press photo

Ukupno sto naših zaposlenica i zaposlenika okupilo se 15. listopada na akciji sadnje 100 stabala za 100 godina PLIVE. U ovoj smo akciji sadili hrast kitnjak, autohtonu sortu, u nadi da će naša stabla ostati trajni podsjetnik na nama važnu godinu.

Veseli nas i što smo se pridružili izrazito važnom pokretu urbanog pošumljavanja koji pridonosi većoj kvaliteti života u urbanim sredinama. Ponosni smo što upravo u godini u kojoj slavimo naš 100. rođendan i obilježavamo cijelo stoljeće posvećenosti brizi za zdravlje, istovremeno kroz brojne aktivnosti usmjerene na širu zajednicu stavljamo naglasak i na temu društvene odgovornosti.

Očuvanje okoliša u kojem živimo važna je tema za sve nas te vjerujemo da svaka organizirana akcija s ciljem očuvanja prirode doprinosi podizanju svijesti o utjecaju čovjeka na okoliš. Ponosni smo na naše zaposlenike koji su prepoznali važnost i sudjelovali u našoj akciji koja je samo jedna u nizu kojom zajedno s našim zaposlenicima nastojimo unaprijediti zajednicu u kojoj živimo i ostvarujemo svoje rezultate te nas posebno nas veseli činjenica da je dio naših zaposlenika već sada uključen u slične volonterske aktivnosti.

Press photo

Mi kao kompanija potičemo ovakav oblik društvenog djelovanja te smo na 4. Nacionalnoj konferenciji o volontiranju zaposlenika održanoj u rujnu, postali i potpisnik Povelje o volontiranju zaposlenika. Volontiranje je u cijelom svijetu prepoznato kao aktivnost od interesa za društvo, a tvrtke poput PLIVE imaju važnu ulogu u promicanju volontiranja zaposlenika kao oblika društveno odgovornog djelovanja. Veselimo se budućim akcijama!

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close