Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Sendviči s fritatama i lososom

Autor: Promo
24. siječanj 2019. u 08:00
Podijeli članak —
Foto: promo

Omlet ćete lako okrenuti ako ga istresete na tanjur pa zatim vratite u tavu.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

5 jaja
2 žličice Vegete Natur Mediteran (6 g) 
40 g svježeg špinata
80 g sira ricotte
ekstra djevičansko maslinovo ulje
​sol
150 g dimljenog lososa (ili pršuta)
200 g krem sira

5 jaja
2 žličice Vegete Natur Mediteran (6 g) 
40 g svježeg špinata
80 g sira ricotte
ekstra djevičansko maslinovo ulje
​sol
150 g dimljenog lososa (ili pršuta)
200 g krem sira

1. U većoj posudi razmutite 4 jaja, dodajte Vegetu Natur Mediteran, promiješajte i dodajte tjesteninu.
2. U sjeckalicu stavite preostalo jaje, sir i špinat te usitnite. Mješavinu dodajte u jaja i dobro promiješajte.
3. U tavi s neprianjajućim dnom (Ø 24 cm) zagrijte malo ulja i od polovine smjese napravite omlet. Prvo pecite poklopljeno s jedne strane pa lagano okrenite i kratko pecite s druge strane.
4. Pečeni omlet izvadite, a zatim od ostatka smjese napravite još jedan omlet. Omlete izrežite kalupom Ø 6 – 8 cm (okrugli ili cvjetnog oblika).
5. Na podlogu od omleta nanesite krem sir i plošku dimljenog lososa te poklopite komadom omleta i ukrasite listićem svježeg špinata
6. Učvrstite čačkalicom i poslužite.

Savjet: Omlet ćete lako okrenuti ako ga istresete na tanjur pa zatim vratite u tavu.
Vrijeme pripreme: 30 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Autor: Promo
24. siječanj 2019. u 08:00
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close