1. Maslacu sobne temperature dodajte maslac od kikirikija, šećere, pa zajedno izmiksajte. 2. Zatim dodajte jaja i još jednom dobro izmiksajte da dobijete kremastu smjesu. 3. Brašno pomiješajte s praškom za pecivo, a zatim dodajte sadržaj vrećica čaja. 4. Pomiješajte s pripremljenim tijestom. 5. Bijelu čokoladu natrgajte na male komadiće. 6. Dodajte je u zamiješano tijesto i lagano lopaticom promiješajte da se ravnomjerno rasporedi. 7. Ostavite u hladnjaku 1 sat. 8. Žličicom za sladoled grabite ohlađenu smjesu i stavljajte na lim za pečenje prekriven papirom tako da između kuglica ostavite mjesta jer će se kuglice tijekom pečenja raširiti. 9. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 13 minuta. 10. Kolačići trebaju ostati svijetle boje, mekani, a hlađenjem će postati hrskavi. 11. Za potpun užitak, mirisne kesice poslužite sa šalicom toplog čaja od naranče s cimetom i klinčićem.
Savjet: U zatvorenoj posudi kolačići će zadržati hrskavost duže vrijeme. Od ove smjese dobit ćete 40 – 50 mirisnih keksića. Vrijeme pripreme: 40 minuta Zahtjevnost: Jednostavno