Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Hrskava pašteta

Autor: Promo
11. prosinac 2018. u 08:00
Podijeli članak —
Foto: Promo

Vrijeme pripreme: 20 minuta

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

25 g maslaca
1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
1 Čajna pašteta Podravka (95g) 
1 žlica konjaka
1 žlica kiselog vrhnja
30 g pistacija

25 g maslaca
1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
1 Čajna pašteta Podravka (95g) 
1 žlica konjaka
1 žlica kiselog vrhnja
30 g pistacija

1. Na zagrijanom maslacu popecite sitno narezani luk do zlatno žute boje. Dodajte nasjeckani češnjak i još kratko popecite. Maknite s vatre, prebacite u manju posudu i pustite da se ohladi.
2. Umiješajte u paštetu, dodajte konjak, vrhnje i 2/3 pistacija. Sve zajedno dobro izmiješajte.
3. Paštetu premažite po integralnom kruhu ili krekeru.
4. Poslužite posuto preostalim pistacijama.

Savjet: Pistacije možete zamijeniti krupno nasjeckanim bademima.
Vrijeme pripreme: 20 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Autor: Promo
11. prosinac 2018. u 08:00
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close