25 g maslaca
1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
1 Čajna pašteta Podravka (95g)
1 žlica konjaka
1 žlica kiselog vrhnja
30 g pistacija
25 g maslaca
1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
1 Čajna pašteta Podravka (95g)
1 žlica konjaka
1 žlica kiselog vrhnja
30 g pistacija
1. Na zagrijanom maslacu popecite sitno narezani luk do zlatno žute boje. Dodajte nasjeckani češnjak i još kratko popecite. Maknite s vatre, prebacite u manju posudu i pustite da se ohladi. 2. Umiješajte u paštetu, dodajte konjak, vrhnje i 2/3 pistacija. Sve zajedno dobro izmiješajte. 3. Paštetu premažite po integralnom kruhu ili krekeru. 4. Poslužite posuto preostalim pistacijama.
Savjet: Pistacije možete zamijeniti krupno nasjeckanim bademima. Vrijeme pripreme: 20 minuta Zahtjevnost: Jednostavno