Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Hladna salata s pennama

Autor: Promo
06. studeni 2018. u 08:00
Podijeli članak —
Foto: Promo

Preljev pripremite od maslinovog ulja i limunova soka.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

(za 4 osobe)

(za 4 osobe)

250 g Tjestenina penne s jajima Zlato polje
100 g Čajne kobasice Podravka 
150 g cherry rajčica
2 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro crni papar mljeveni 

Za preljev:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka

1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
2. Čajnu kobasicu narežite na ploške, cherry rajčice na polovice, a peršin sitno nasjeckajte.
3. Preljev pripremite od maslinovog ulja i limunova soka.
4. Ohlađenoj tjestenini dodajte čajnu kobasicu, rajčice i peršin.
5. Poparite, prelijte preljevom, lagano promiješajte i poslužite.

Savjet: Sastojke za hladnu salatu možete pripremiti ranije, a prije posluživanja promiješajte, začinite i poslužite. Preljev možete posuti i komadićima mladog luka.
Vrijeme pripreme: 25minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Autor: Promo
06. studeni 2018. u 08:00
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close