Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Carbonara sa špinatom

Autor: Promo
16. listopad 2018. u 08:00
Podijeli članak —
Foto: promo

Umjesto svježeg špinata možete koristiti smrznuti špinat Podravka koji je već usitnjen.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

(za 4 osobe)

(za 4 osobe)

50 g Podravskog špeka Podravka 
150 g mladog špinata
4 jaja
1 žlica krem sira (ricotta)
1 žličica Vegete Natur univerzal 
350 g Špageta Zlato polje 

1. Podravski špek narežite na kockice.
2. Špinat operite, dobro ocijedite i usitnite u električnoj sjeckalici.
3. ​Špinatu dodajte razmućena jaja, krem sir i Vegetu Natur.
4. Špagete skuhajte u posoljenoj kipućoj vodi.
5. Zagrijte širu tavu i u njoj popecite špek da postane hrskav.
6. Špek izvadite, a na preostalu masnoću u tavu ulijte pripremljeni špinat, kratko zagrijte uz miješanje i dodajte vruće špagete (po potrebi i malo vode u kojoj su se kuhali).
7. Sve promiješajte te maknite s vatre.
8. Tople špagete poslužite posute hrskavim špekom.

Savjet: Umjesto svježeg špinata možete koristiti smrznuti špinat Podravka koji je već usitnjen.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com

Autor: Promo
16. listopad 2018. u 08:00
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close