1. Komorač očistite, narežite na ploške i kratko popecite u tavi na zagrijanom maslinovom ulju tek toliko da dobije lijepu zlatnu boju. 2. Komorač izvadite sa strane, a u istu tavu dodajte sjemenke komorača i sitno nasjeckani češnjak. 3. Samo kratko popržite kako češnjak ne bi izgorio, ali dovoljno da pusti miris. 4. Zalijte s bijelim vinom, kuhajte 1 minutu pa dodajte passatu, kokošju kocku, list lovora, promiješajte, poklopite i na laganoj vatri kuhajte 10-ak minuta. 5. Po potrebi posolite i popaprite. 6. Dodajte popečeni komorač, filete orade narezane na komade, lagano promiješajte, poklopite i pirjajte 5-10 minuta ili dok se riba potpuno ne skuha. 7. Pospite nasjeckanim peršinom i odmah poslužite s propečenim kruhom.
Savjet: Umjesto orade možete upotrijebiti filete neke druge bijele ribe. Vrijeme pripreme: 35minuta. Zahtjevnost: Srednje zahtjevno