Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Pikantna pileća krilca s medom, evo kako ih zarezati da se savršeno ispeku

Autor: Promo
10. srpanj 2018. u 08:15
Podijeli članak —
FOTO: PRESS

Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijini će se zadržati u povrću.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

(za 4 osobe)

(za 4 osobe)

800 g pilećih krilca
2 žlice cvjetnog meda
1 Vegeta marinada pikantna     
2 mrkve
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 žlice ulja

1. Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. 
2. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. 
3. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
4. Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sortirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijini će se zadržati u povrću.

Savjet: U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.
Vrijeme pripreme:1 sat
Zahtjevnost:  Srednje zahtjevno

Izvor: Coolinarika.com

Autor: Promo
10. srpanj 2018. u 08:15
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close