Aromatična delicija koja svojim prirodnim sastojcima osvaja i nove generacije
Autor: Promo
18. lipanj 2018. u 14:00
Podijeli članak —
FOTO: PRESS
Aromatična juha od rajčice svojim klasičnim okusom tradicionalno je dio kuhinje mediteranskog podneblja, a svojim prirodnim sastojcima osvaja i nove generacije.
već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Posluživanje:
kiselo vrhnje s 22% m.m.(mileram)
nasjeckani bosiljak
1. Na zagrijanom ulju popecite sitno nasjeckani luk. Dodajte pelate, podlijte s malo vode pa pirjajte 10-15 minuta. 2. Juhu usitnite u električnoj sjeckalici, dodajte vode da dobijete željenu gustoću (oko 600 ml), šećer i jednu žlicu Vegete. 3. Kad juha ponovo zakuha, kuhajte još par minuta.
Posluživanje: Pospite bosiljkom i poslužite sa žlicom kiselog vrhnja. Savjet: Kiselo vrhnje možete zamijeniti s mascarponeom. Vrijeme pripreme: 30 minuta Složenost: jednostavno.