Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Zapečena tjestenina Bolognese s dva sastojka koji čine važnu razliku

Autor: Promo
29. svibanj 2018. u 09:49
Podijeli članak —
Foto: Podravka

U vatrostalnu posudu (za posluživanje) uspite nekuhanu tjesteninu i prelijte pripremljenim umakom.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

(za 4 osobe)

(za 4 osobe)

250 g mljevenog mesa
100 ml vrhnja za kuhanje
1 Fant mješavina za zapečenu tjesteninu bolognese
250 g tjestenine Fusilli Zlato polje
50 g ribanog sira
60 g Čajne kobasice Podravka
50 g otkoštičenih Zelenih maslina Podravka

1. Meso popecite na ulju da dobije lijepu boju.
2. Dodajte 800 ml mlake vode, vrhnje i sadržaj vrećice Fanta.
3. Lagano miješajte dok umak ne zakipi pa kuhajte 1 minutu.
4. U vatrostalnu posudu (za posluživanje) uspite nekuhanu tjesteninu i prelijte pripremljenim umakom. 
5. Pospite naribanim sirom.
6. Po površini posložite čajnu kobasicu narezanu na tanke ploške i narezane masline.
7. Pecite 30-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.

Posluživanje: Poslužite toplo uz sezonsku salatu.
Vrijeme pripreme: 40 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com 

Autor: Promo
29. svibanj 2018. u 09:49
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close