Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Fino varivo od kojeg se sigurno nećete udebljati

Autor: Promo
28. svibanj 2018. u 10:54
Podijeli članak —
Foto: Podravka

Slatku papriku možete zamijeniti ljutom.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

  (za 4 osobe)

  (za 4 osobe)

3 žlice maslinova ulja
150 g luka
100 g mrkve
600 g mahuna
150 g krumpira
1 žličica Vegeta Maestro slatke paprike
1 žlica Vegete
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
100 ml vrhnja za kuhanje
1 žlica Vegeta Maestro usitnjenog peršina

1. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte mrkvu narezanu na kolutiće i sve zajedno još kratko popržite.
2. Dodajte očišćene, oprane i narezane mahune, oguljeni, oprani i na kockice narezan krumpir, slatku papriku, zalijte vodom, pospite Vegetom, češnjakom i kuhajte na laganoj vatri, poklopljeno, dok povrće ne omekša.
3. Na kraju umiješajte vrhnje za kuhanje.

Posluživanje: Poslužite posipano peršinom.
Savjet: Slatku papriku možete zamijeniti ljutom.
Vrijeme pripreme: 60 minuta

Izvor: Coolinarika.com 

Autor: Promo
28. svibanj 2018. u 10:54
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close