Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Salata od quinoe i povrća

Autor: Promo
21. svibanj 2018. u 10:23
Podijeli članak —
foto: press

Preljev je uvijek dobro ostaviti da malo odstoji kako bi se svi sastojci otopili i međusobno proželi.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

(za 4 osobe)

(za 4 osobe)

100 g svježih krastavaca
1 vezica rotkvica
3 komada mladog luka
100 g cherry rajčica
100 ml ekstra djevičanskog maslinova ulja
4 žlice jabučnog octa
1 žličica Vegete Mediteran
100 g quinoe
150 g boba
150 g Zamrznutog mladog graška Podravka
100 g mozzarelle
100 g Kukuruza šećerca Podravka
60 g Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka
sol
Vegeta Maestro crni papar

1. Za početak narežite povrće. Krastavce i rotkvice na ploške, mladi luk na kolutiće i cherry rajčice na polovice.
2. Za preljev, u maslinovo ulje dodajte jabučni ocat, Vegetu Mediteran i promiješajte, a zatim ostavite da odstoji 20 minuta do pola sata.
3. Quinou stavite u kipuću vodu, oko 15 minuta, a zatim ocijedite.
4. Ocijeđenoj quinoi dodajte kuhani bob, grašak, kukuruz šećerac, narezano povrće, masline i mozzarellu.
5. Sve sastojke prelijte pripremljenim preljevom, lagano izmiješajte i poslužite.

Savjet: Preljev je uvijek dobro ostaviti da malo odstoji kako bi se svi sastojci otopili i međusobno proželi.
Vrijeme pripreme: 30 minuta
Složenost: jednostavno

Izvor: Coolinarika.com

Autor: Promo
21. svibanj 2018. u 10:23
Podijeli članak —

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close