Lijepe tortice osim svojom šarmantnom pojavom, oduševiti će vas i svojim okusom Parfe kreme i na podlozi od keksa i lješnjacima bogatom namazu Lino Lade Gold.
1. Mljevenom keksu dodajte mlijeko i promiješajte. Zatim dodajte otopljeni maslac i dobro izmiješajte. 2. Oko 6-8 kalupa (promjera 8-10 cm) posložite na podlogu obloženu papirom za pečenje. Kalupe lagano premažite uljem, a zatim ravnomjerno rasporedite smjesu. Smjesu dobro utisnite i stavite u hladnjak oko 20 minuta. 3. Preko ohlađene smjese ravnomjerno nanesite Lino Ladu Gold u tankom sloju. 4. U hladno mlijeko uspite sadržaj vrećice Parfe kreme i miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu (4 minute). 5. Kremu odmah nanesite u kalupe preko Lino Lade Gold, poravnajte i sve stavite u hladnjak na 1 sat.
Posluživanje: Tortice izvadite iz kalupa, ukrasite po želji i poslužite. Savjet: Na isti način možete pripremiti tortu promjera 24 cm. Vrijeme pripreme: 30 minuta i vrijeme hlađenja Složenost: jednostavno.