StockonDeals.com – Predstavljanje prve pan-europske licitacije viška zaliha

Autor: Sponzorirani članak , 10. prosinac 2013. u 13:30
Besplatno sudjelovanje na internetskoj licitaciji viška zaliha!

Besplatno sudjelovanje na internetskoj licitaciji viška zaliha!

26. studenog 2013. StockonDeals.com prva je pan-europska platforma koja se bavi trgovinom viška zaliha hrane i "DIY" (do it yourself – uradi sam) proizvoda kroz elektroničko licitiranje. Od studenog 2013., profesionalni B2B dobavljači i kupci iz raznih europskih zemalja dobili su priliku da se "sastanu" kako bi trgovali komercijalnim viškovima po atraktivnim cijenama. Sudjelovanje u licitiranju besplatno je za registrirane kompanije koje snose samo trošak transakcije.

StockonDeals jednostavan je i povoljan način za kupovinu i prodaju viška zaliha. Europski profesionalci koji se bave trgovinom u području hrane i "DIY" sektora mogu profitirati na više načina od upotrebe ove platforme. Prodajni djelatnici imaju mogućnost reducirati troškove prodaje ili uništavanja viškova zaliha dok u isto vrijeme povećavaju naplatu, oslobađaju vezani kapital i na kraju – povećavaju dobit. S druge strane, profesionalci koji se bave kupovinom,  dobivaju pristup nekim od najpovoljnijih dostupnih cijena, uz sigurne transakcije.

"I dok su danas mnoga poslovanja u nastajanju u Europi bazirana na novim tehnološkim idejama, tvrtku stockondeals.com pokreću potrebe tržišta, ali uz tehnološka rješenja kao važan alat. Na temelju opširnog iskustva osnivača ove platforme, razumijemo ključne probleme vezane uz trgovinu zalihama, olakšavajući njihov gladak, učinkovit i siguran tijek", kaže Birthe Udsen, CEO, StockonDeals , vlasnik stranice.

Registracija na StockonDeals.com i pristup platformi uvijek su besplatni za korisnike. Stavljanje zaliha na licitiranje od strane prodavača, pregledavanje ili nadmetanje za zalihe, kupce ne stoji ništa. Jedini je postojeći trošak – trošak transakcije za ugovorene poslove, temeljen na fiksnom postotku prodajne cijene na licitaciji, a taj je trošak već uključen u ponuđeni  artikl.

"Vjerujemo kako je Hrvatska u periodu razvoja nakon ulaska u EU. Zato vjerujemo da je StockonDeals posebno atraktivan za lokalno tržište, kao i za kupce u Hrvatskoj. Na početku – platforma će okupiti predstavnike iz područja hrane i "DIY" industrije. Kao krajnji cilj želimo proširiti ponudu i na druge sektore tržišta", dodaje Birthe Udsen. www.stockondeals.com otvoren je za registraciju.  Čak i prije lansiranja, više od 300 europskih kompanija registriralo se ili će se registrirati.

Prodavanje inventara zaliha

Učinkovito rukovođenje skladištenjem zaliha izuzetno je važno – posebno u slučaju hrane, s obzirom na limitirani rok trajanja. StockonDeals može ubrzati prodaju zaliha ozbiljnim kupcima. Za maloprodaju – to znači brže plaćanje, oslobađanje vezanog kapitala te, u konačnici, povećanje prihoda uz smanjenje troška prodaje ili uništavanja zaliha što pomaže u izbjegavanju mogućih sukoba u distribucijskim kanalima.

Atraktivne ponude

StockonDeals korisnicima omogućava sigurnu i pouzdanu dostavu proizvoda po povoljnim cijenama, kao i pristup posebnim ponudama i popustima. Posjetitelji stranice mogu odabrati iz širokog i raznovrsnog portfelja inventara zaliha, bez obzira na to traže li nešto posebno ili kao izvor inspiracije kako bi razvili ponudu za svoju kompaniju. Transakcije preko StockonDeals platforme osiguravaju sigurnost pologa. 

StockonDeals:

StockonDeals je prava europska digitalna tržnica koja spaja kupce i prodavače zaliha te olakšava brz i siguran promet u licitiranju preko interneta. Korisnici platforme su europski proizvođači, veleprodaje i maloprodaje unutar sektora za hranu i "DIY" sektora. Vlasnik platforme smješten je u Aarhusu u Danskoj, u privatnoj kompaniji financiranoj od strane EU i Danskog ureda za inovacije. Predsjednik Odbora je Thomas B. Olsen koji je prije radio za Nordic Sugar. CEO je Birthe Udsen s višegodišnjim iskustvom u rukovođenju internacionalne industrije hrane.

Više informacija na: www.stockondeals.com 

New Report

Close