Radovi na trgovini Decathlon u King Crossu u punom su zamahu

Autor: Sponzorirani članak , 18. srpanj 2014. u 09:10
Decathlon

Uskoro će svi posjetitelji King Cross Jankomira moći uživati u hramu sportske opreme i odjeće koji će se prostirati na čak 3500 m2

"Ponosni smo što Decathlon ulazi na hrvatsko tržište i što će u King Crossu otvoriti svoju prvu trgovinu", izjavio je Hrvoje Kvasnička, direktor Bricmore d.o.o., tvrtke za project management na kapitalnim nekretninama. Gospodin Kvasnička ujedno je i predsjednik Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Radovi na Decathlon prodajnom centru počeli su ovog lipnja i uskoro će svi posjetitelji King Cross Jankomira moći uživati u ovom hramu sportske opreme i odjeće koji će se prostirati na čak 3500 m2. Da bi se osigurao taj golemi prostor, dio King Crossa doživio je temeljitu preobrazbu i više je trgovina spojeno u jednu koja će, kad bude završena, biti najveća hrvatska trgovina sportske opreme.

O veličini građevinskog zahvata svjedoči i podatak da će budući Decathlon super-store obuhvatiti čitavo zapadno krilo King Crossa, a u sklopu prodavaonice nalazit će se i mini igralište koje će posjetiteljima omogućiti isprobavanje sportske opreme na licu mjesta i u uvjetima njezine stvarne namjene.

Decathlon, najveća trgovina sportske opreme na svijetu, u svojoj ponudi nudi pristupačnu sportsku opremu te odjeću za više od 70 sportova, od onih manje popularnih, poput ribolova, streličarstva i jahanja pa sve do masovnih sportova, poput nogometa, košarke ili biciklizma. Završetak radova planiran je za rujan.

New Report

Close