Evo kako do financijske sigurnosti vaše obitelji

Autor: Sponzorirani članak , 14. veljača 2014. u 16:28
Thinkstock

Allianz klijente koji do 15. travnja ugovore mješovito osiguranje života AllianZ Život ili dječje osiguranje Tigar Teo nagrađuje s besplatnim dopunskim pokrićima.

Briga za naše najdraže najljepši je osjećaj, ali i najodgovorniji zadatak u životu. Što nam život donosi nitko ne može predvidjeti, ali možemo učiniti neke stvari koje će nam omogućiti mirniji san.

Jedna od njih je osigurati financijsku sigurnost naše obitelji ugovaranjem police životnog osiguranja AllianZ Život te dječjeg osiguranja Tigar Teo za potporu odrastanju naših mališana. Allianz klijente koji do 15. travnja 2014. ugovore mješovito osiguranje života AllianZ Život ili dječje osiguranje Tigar Teo nagrađuje s besplatnim dopunskim pokrićima u trajanju od godinu dana.

Što je AllianZ Život?

AllianZ Život je fleksibilno osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja – to je dugoročno ulaganje, štednja i zaštita obitelji u jednom, gdje klijenti sami biraju iznos koji žele uštedjeti te iznos koji bi bio isplaćen u slučaju najgoreg. Po isteku police Allianz isplaćuje ušteđeni iznos, tj. ugovorenu svotu za doživljenje uvećanu za do tada pripisani dobitak. Isplata u slučaju smrti uslijed nezgode bit će dvostruko veća, a uslijed prometne nezgode trostruko veća u odnosu na isplatu za prirodnu smrt. Ova polica ima mogućnost i ugovaranja dopunskih osiguranja koja nude financijsku zaštitu prilikom ozbiljnijih zdravstvenih problema uslijed nezgode ili teške bolesti, a u proizvod je uključeno i oslobođenje plaćanja premije u slučaju potpunog i trajnog invaliditeta.

Policu može ugovoriti bilo tko u dobi od 14 do 65 godina, a svim budućim majkama ili očevima Allianz za rođenje djeteta daruje 3% od ugovorene svote za doživljenje. Također, za 25. godišnjicu braka Allianz nagrađuje bračni par s uzajamnom policom životnog osiguranja isplatom u iznosu od 2,5% ugovorene svote.

Pogodnosti AllianZ Života:

– Ugovorena svota isplaćuje se u svakom slučaju – ili prilikom isteka police tj. za doživljenje ili u slučaju smrti osiguranika tijekom trajanja osiguranja. Prilikom isplate ugovorena svota se uvećava za dotad pripisani dobitak.

– U slučaju smrti uslijed nezgode isplaćuje se dvostruka ugovorena svota, uvećana za do tada pripisani dobitak.

– U slučaju smrti uslijed prometne nezgode isplaćuje se trostruka ugovorena svota, uvećana za do tada pripisani dobitak .

– U slučaju potpune i trajne radne nesposobnosti Allianz preuzima obvezu plaćanja premije po polici do isteka osiguranja.

– Mogućnost dopunskih pokrića za slučaj nezgode, teške bolesti ili bolničkog liječenja.

– Fleksibilnost; mogućnost promjene cjenika, odnosno omjera ugovorene svote za slučaj doživljenja i za slučaj smrti, kao i promjene visine premije i trajanja osiguranja, načina i rokova plaćanja premije te promjene korisnika osiguranja.

– Svim budućim majkama ili očevima Allianz za rođenje djeteta daruje 3% od ugovorene svote

– Bračni partneri s uzajamnom policom za 25. godišnjicu braka dobivaju isplatu 2,5% ugovorene svote 

New Report

Close