Poslovni.hr

AZRRI-jeve radionice u 2019. privukle čak 430 polaznika
Podijelite:
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronom
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronomija u jesenskom cklusu
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronom
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom rur
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom ruralnom razvoju kako i treba biti
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom rur
Thumbs 0
Thumbs 1
Deni Srdoč, najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom održao je radionicu Kreativna gastronomija u jesenskom cklusu
SLIKA: 1 od 2
Skoko: Ljepota suradnje s AZZRI-jem je u tome što nam je težište na lokalnom proizvodu i realnom ruralnom razvoju kako i treba biti
SLIKA: 1 od 2

New Report

Close