Poslovni.hr

Autohtoni proizvodi i lokalne namirnice su ključni. Pa ne može dalmatinska konoba nuditi losos, već srdelu, hobotnicu, pršut…
Podijelite:
Direktorica G&M-a za Hrvatsku Ingrid Badurina Danielsson i Côme de Chérisey, vlasnik i predsjednik U
Direktorica G&M-a za Hrvatsku Ingrid Badurina Danielsson i Côme de Chérisey, vlasnik i predsjednik Uprave Gault&Millaua
Direktorica G&M-a za Hrvatsku Ingrid Badurina Danielsson i Côme de Chérisey, vlasnik i predsjednik U
Chef Melkior Bašić
Chef Melkior Bašić
Thumbs 0
Thumbs 1
Direktorica G&M-a za Hrvatsku Ingrid Badurina Danielsson i Côme de Chérisey, vlasnik i predsjednik Uprave Gault&Millaua
SLIKA: 1 od 2
Chef Melkior Bašić
SLIKA: 1 od 2

New Report

Close