Radi velikog interesa ponavlja se predavanje o tehničkoj analizi

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2009. u 08:45




S obzirom na izniman interes za prvo predavanje „Uvod u tehničku analizu“ gdje su prijave za prisustvovanje na besplatnom predavanju popunjene su u svega nekoliko sati, predavanje smo odlučili ponoviti.
Za one koji na prethodnom predavanju nisu bili „Uvod u tehničku analizu“ naziv je besplatnog predavanja o tehničkoj analizi dionica koje zajednički organiziraju Sfera Station i portal Poslovni.hr, a koje obuhvaća najzanimljivije teme iz područja tehničke analize i trgovanja dionicama: psihologiju trgovanja i upravljanje novcem (money management), značenje fundamentalne i tehničke analize, grafove, indikatore i njihovo korištenje, obrasce svijeća i njihovo prepoznavanje, obrasce i divergencije te korištenje aplikacije za tehničku i fundamentalnu analizu Sfera Station.




Predavanje je namijenjeno svim burzovnim ulagačima i onima koji će to tek postati, a obzirom na koncepciju predavanja, od sudionika se ne zahtijevaju baš nikakva posebna znanja i vještine.

Predavanja su podijeljena na ukupno dvanaest tematskih cjelina:

1. Proces trgovanja dionicama
2. Makroekonomska analiza
3. Fundamentalna analiza
4. Psihologija trgovanja
5. Što je tehnička analiza i značaj korištenja tehničke analize
6. Osnovni koncepti i alati
7. Formacije uzoraka cijena
8. Tehnički indikatori i značaj
9. Obrasci svijeća
10. Trgovinski plan
11. Što je Sfera Station, mogućnosti Sfera Stationa
12. Prezentacija e-trade sustava

Troiposatni set predavanja vodit će stručnjaci iz područja tehničke analize i burzovnog ulaganja: g. Srečko Fodrek, glavni analitičar, Finesa Capital; g. Stjepan Laća, investicijski savjetnik, Finesa Capital; g. Boris Ivandić, stručnjak za Candle Stick Pattern Recognition; te g. Valentin Besednik, direktor marketinga, SFERA plus. Ponovljeno predavanje će se održati 2. srpnja na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) od 17 do 21 h. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite sa prijavom! Prijava.

Najsretniji polaznici biti će nagrađeni besplatnim korištenjem alata za real time pregled trgovanja u trajanju od mjesec dana!

Komentirajte prvi

New Report

Close