Prijavite se na natječaj ‘Pametnom idejom do uspjeha’ i ostvarite poslovne planove

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2012. u 17:00

Znate li da je poduzetnik jedan od najvažnijih ekonomskih resursa i da svaki sedmi čovjek ima karakteristike dobrog poduzetnika? Portal Pametna kuna vam predstavlja natječaj ‘Pametnom idejom do uspjeha’. O čemu se točno radi? Saznajte u nastavku.

‘Pametnom idejom do uspjeha’ je online nagradni natječaj koji za cilj ima razvoj poduzetništva, kao jednog od najvažnijih segmenata razvoja svakog društva. Poslovne ideje, već započete projekte ili prototipe koje biste željeli pretočiti u uspjeh možete nam slati od 24. rujna 2012. do 22. listopada 2012. i tako doći u priliku osvojiti neke od vrijednih nagrada.

Natječaj je podijeljen u pet faza:

1. Prikupljanje poslovnih ideja – traje do 22. listopada
2. Selekcija pristiglih poslovnih ideja i odabir 10 do 15 najboljih ideja
3. Čitatelji glasaju za najbolje ideje između odabranih 10-15, te se glasovima žirija i čitatelja stvara izbor od 5 finalnih ideja
4. Predstavljanje 5 finalnih ideja i predstavljanje investitorima
5 Odabir najboljih

Prvi krug počinje javnim pozivom i objavljivanjem prijavnice za natječaj ‘Pametnom idejom do uspjeha’, a u natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni, poslovno sposobni, državljani Republike Hrvatske koji zadovoljavaju uvjete propisane u pravilima natječaja.

Kriteriji za odabir ideje?

Očekujemo kreativnost, inovaciju, ostvarivost, razumijevanje i tržišni potencijal vaše ideje, a posebno nas vesele ideje koje imaju izvozni potencijal. Nije važno radi li se o proizvodu ili je u pitanju usluga. Ako mislite da znate kako svoju ideju učiniti isplativom – prijavite se!

Stručni žiri i brojni suradnici

Kao što svi znamo, nije problem doći do ideje za projekt, već je pravi izazov provesti tu ideju u djelo. Pomoći ćemo vam u tome. ‘Pametnom idejom do uspjeha’ je prilika za sve koji imaju znanje, kreativnost i želju da ostvare svoj poduzetnički san. Ukoliko upravo vaša ideja odgovara zahtjevima stručnog žirija, imate priliku života u kojoj možete svoju ideju, ali i svoj život – obogatiti brojnim kontaktima, vještinama i znanjima. Naučite s nama – kako se posao podiže, razvija i kako se, naravno, ostvaruje uspjeh.

Naš žiri čine jedni od najuspješnijih predstavnika poslovnog i poduzetničkog svijeta u Republici Hrvatskoj. To su: Miljenko Graovac (Vipnet Hrvatska), Dario Palčić (Volksbank Hrvatska), Željko Kovač (Centar za poduzetništvo Zagreb), Nikša Tomulić (Kompare.hr), Saša Cvjetojević (Insako, CRANE), Hrvoje Prpić (CRANE).

Zašto “Pametnom idejom do uspjeha”?

Svrha projekta je u pet faza, kroz aktivnu komunikaciju s relevantnim stručnjacima, ali i vama, čitateljima portala, stvoriti novi poduzetnički pothvat i razvijati kulturu poduzetništva. Svaki tjedan moći ćete pratiti projekte na našoj stranici popraćene kroz članke, reportaže i intervjue sa stručnjacima koji nam pomažu rasvijetliti pojam poduzetništva u svom pravom značenju.

Ciljevi projekta:

– Propagiranje i razvoj poduzetničke kulture koja je nužan preduvjet za uspješno bavljenje poduzetništvom i boljitak svakog društva
– Povezivanje banaka, poslovnih stručnjaka i poduzetnika s ciljem dobivanja više informacija, konkretnih znanja i suradnje
– Populariziranje poduzetništva kao pozitivan odgovor na izazove današnje ekonomske situacije

Pridružite nam se na www.24sata.hr/pametnakuna, ispunite prijavnicu i prijavite svoju poslovnu ideju! Možda baš vaša ideja bude odabrana, a vama se pruži prilika za razvoj vlastitog posla o kojem ste oduvijek sanjali!

Komentirajte prvi

New Report

Close