Predloženo povećanje temeljnog kapitala Kandit grupe

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2011. u 12:15

Uprava i Nadzorni odbor Kandit grupe predložili su za izvanrednu Glavnu skupštinu, koja će se održati 28. travnja, povećanje temeljnog kapitala Kandit grupe zamjenom potraživanja vjerovnika za dionice, stoji u pozivu objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Prema prijedlogu, temeljni kapital Kandit grupe povećao bi se unosom dijela potraživanja vjerovnika u iznosu od 72,49 milijuna kuna, pa bi se temeljni kapital povećao sa 72,51 milijuna kuna na 144 milijuna kuna. Pravo na upis novih dionica izdanih za tu svrhu imala bi tvrtka Termes. Na temelju povećanja kapitala izdat će se 724.910 novih redovnih dionica, svaka nominalne vrijednosti od 100 kuna. Pritom se predlaže i odluka o potpunom isključenju prvenstva ostalih dioničara pri upisu novih dionica u korist Termesa.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

agonija Kandita se nastavlja i još više produbljuje…ovo je još samo jedno u nizu hvatanja za slamku spasa a svima je jasno da je definitivno potonuće jako jako blizu….gdje je nestao Kandit kakvog smo ne tako davno poznavali?…ugledna tvrtka koju su vodili jednako tako ugledni ljudi a onda se dogodilo veliko zlo; tvrtkom je zavladala “dinastija” Pavić…rezultat je svima jako dobro poznat; privatni džepovi puni a Kandit tone…tipčan “kapitalizam” na hrvatski način….

New Report

Close