“Beograđanin Srba Veljić nije ni pomišljao da će mu jedno krstarenje hrvatskim primorjem prije šest godina donijeti prijateljstvo koje će kasnije preći u poslovnu suradnju”, riječi su kojima sprski Blic započinje priču o novom srpsko-hrvatskom restoranu u Beogradu.
Hrvoje Horvat dolazi s Hvara, radio je kao kuhar u rsetoranu “Totos” u ekskluzivnoj marini Palmižana. tamo je upoznao Veljića. Nakon 11 godina rada na ovom otoku, Hrvoje je uprkos strahu od nove sredine odlučio otići u Beograd kako bi s Veljićem podijelio zajednički san i ideje, piše Blic.
Njih dvojica vode sada restoran na Senjaku iz kojeg se šire mirisi specijaliteta od morske ribe iz Jadrana, gdje je Horvat šef kuhinje.
(pd)
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu