Nova TV pokrenula uslugu videa na zahtjev

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2011. u 14:20
Nikica Škunca

Nova TV krenula je sa servisom OYO, video portalom koji posjetiteljima pruža usluge videa na zahtjev (video-on-demand).

OYO posjetiteljima nudi kolekciju filmskih naslova za određenu naknadu tako da posjetitelji portala već sada mogu birati između više od 100 filmova. Korisnici će moći i premijerno pogledati nastavke raznih emisija i serija, tj. prije nego će oni biti emitirani na televiziji. Posjetiteljima OYO-a su uz registraciju dostupni i brojni video sadržaji, emisije i serije iz arhive kanala Nova TV i Doma TV, a ubuduće i prijenosi uživo kao što su primjerice utakmice Lige prvaka.

Iz Nove TV ističu da korisnici mogu pogledati filmove po cijeni između 9,90 i 16,90 kuna, a ubuduće epizodu serije unaprijed između 6,90 i 9,90 kuna. Do kraja godine planirano je da servis OYO uz proširenje svoje ponude postane dostupan i na mobilnim uređajima.

“Uvođenjem novog servisa nastavljamo s inovacijama na domaćem i regionalnom multimedijskom tržištu, a korisnicima pružamo uslugu brzog, jednostavnog i sigurnog korištenja kvalitetnog audiovizualnog sadržaja. Vjerujemo da će OYO biti vrlo brzo prepoznat kao vrijedna i dostupna usluga te se svojim rezultatima pridružiti uspjehu Internet grupe Nove TV”, najavio je povodom pokretanja novog servisa Nikica Škunca, direktor Internet odjela Nove TV.

OYO je sastavni dio međunarodnog brenda VOYO koji je u siječnju u Češkoj lansirala korporacija CME (Centraleuropean Media Enterprises). Hrvatska je druga zemlja koja je pokrenula svoj servis VOD, a uskoro se očekuje njegovo pokretanje i u drugim zemljama u grupaciji CME.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

ovako visoka cijena nema smisla jer naprosto potice da ljudi skidaju cijele serije preko torrenta. DZABE!!!

a cijene filmova, hihihihihi, pa nisu normalni!
Mostovi okruga Madison iz 1995 11,90kn
Gospodar prstenova: Dvije kule 2002 11,90kn
stvarno moras biti blesav da im platis i jednu lipu za download starih filmova!

New Report

Close