Evo što nudi ‘Zlatni portfelj II’ PBZ Investa

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2012. u 10:50

Zlatni portfelj II, usluga PBZ Investa, od danas se nudi u poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d., a nastala je kao rezultat vrlo uspješnog plasmana slične usluge u prvom dijelu ove godine, ističe se u današnjem priopćenju PBZ-a.




Zlatni portfelj II, također omogućuje posredno izlaganje dijela imovine kretanju vrijednosti zlata. Koncipiran je na način da zaštiti uloženu glavnicu u EUR po isteku razdoblja ulaganja od dvije godine, te pruža mogućnost prinosa od maksimalno 24 posto za dvije godine.

Struktura Zlatnog portfelja II sastoji se od ulaganja PBZ Investa u depozitni i opcijski dio. Depozitni dio omogućuje zaštitu glavnice, ostvarujući unaprijed ugovorenu fiksnu kamatnu stopu, dok opcijski dio omogućuje ostvarivanje dodatnog prinosa sukladno kretanju cijene zlata.

Minimalni iznos ulaganja je 5.000 eura u kunskoj protuvrijednosti. Zlatni portfelj II odgovor je PBZ Investa na sve veće potrebe klijenata za diversifikacijom i zaštitom ulaganja, napominje se u priopćenju.

Razdoblje upisa počinje 27. rujna i trajat će do 10. studenoga 2012. godine. Upis će se obavljati u poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d.

(pd)

Komentari (2)
Pogledajte sve

pa dionice su ti uvijek na raspolaganju za kupnju 🙂
tko ti ih treba nuditi?

Više ću izgubiti na zlatu nego ću dobiti kamate. Hvala, neću. Zlato je prenapuhani balon.
Vrijeme je za ulaganje u dionice. Ali oni stalno nude kontra od onog što je povoljno.

New Report

Close