Bandić ponudio rješenje za spas Gredelja

Autor: Poslovni.hr , 22. rujan 2012. u 09:55

“Uz malo dobre volje, s Vladom Republike Hrvatske, resornim ministarstvom i Gredeljom Grad Zagreb može stvoriti pretpostavke da za idućih pet godina Gredelj i Končar naprave još 60 tramvaja i zaposlimo te nesretne ljude”, izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, piše HRT.

Bandić je izrazio žaljenje što u četvrtak, kad su ga tražili radnici Gredelja, nije bio u Zagrebu jer bi se odazvao na njihov poziv. “Ja nisam ni hijena ni tigar ni leopard… kao što neki govore, nego retriver. I to zlatni”, istaknuo je Bandić.

Rekao je kako za situaciju u Gredelju ne želi prozivati krivce. Ističe da je grad tijekom proteklih godina angažmanom na proizvodnji niskopodnih tramvaja uvelike pomogao uspješnom poslovanju tvrtke. Osigurao joj je posao u vrijednosti od 250 milijuna eura. S HŽ-om je sufinancirao i nove prigradske vlakove i sada mu opet nudi izlaz.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ma odlicna ideja! Mogao bi Bandic nakon toga odmah staviti cijenu karte za tramvaj 25 kuna jer zet ne moze placati rate unicredit leasingu i bez novih 60 tramvaja… Nesto ludje dugo nisam cuo. Zapravo jesam – fontane ispred nacionalne knjiznice i bespotrebno poplocavanje cvjetnog trga.

New Report

Close