Zagrepčani odnedavno mogu uživati u Dr. Pepperu, Coca-Coli s okusom vanilije ili Fanti od jagode

Autor: Luka Vojvodić , 20. kolovoz 2014. u 11:14
U Foodnessu kažu da im je vrlo važan kontakt s kupcima, čije sugestije i želje rado prihvaćaju

Novootvoreni Foodness shop u Ulici Tome i Petra Erdödyja specijalizirana je trgovina posebnih proizvoda.

Zagrepčani odnedavno mogu uživati u najrazličitijim okusima hrane i pića koja se ne mogu pronaći u niti jednoj drugoj trgovini, poput Dr. Peppera, Coca-Cole s okusom vanilije ili Fanta od jagode.

Novootvoreni Foodness shop u Ulici Tome i Petra Erdödyja specijalizirana je trgovina posebnih proizvoda za ljubitelje neobičnih i rijetkih okusa, kakvih u Zagrebu, čini se, ima više nego što izgleda na prvi pogled.Pokretači su braća koja su sama osmislila, dizajnirala i izvela čitav vizualni identitet trgovine te široj publici pokušala približiti svoju dugogodišnju strast isprobavanja novih prehrambenih proizvoda i pića. Foodness je namijenjen svima koji uživaju u hrani i piće, naročito onima koji znatiželjno istražuju u stalnoj potrazi za nečim novim i drukčijim.

Sama riječ Foodness označava ludilo za hranom što najbolje opisuje razinu posvećenosti raznolikosti asortimana."Želja nam je da se razvijamo uz kupce, stoga smo stalno u kontaktu s njima. Pratimo događaje te slušamo želje i mišljenja kupaca. Povratna informacija nam je vrlo važna. Ne želimo se usko vezati za jednu regiju, nego potražiti najbolje iz svih krajeva. Sigurno se mnogima dogodilo da su na putovanjima, u lokalnoj trgovini, kupili neki proizvod koji ih je oduševio, ali je bio nedostupan u Hrvatskoj, a naša trgovina je prilika da se to ispravi. Našim kupcima je ostavljena mogućnost predlaganja nečeg što bi voljeli da im nabavimo, i sve želje ćemo pokušati ispuniti", ističu iz Foodnessa.

Najavljena su stalna proširenja ponude kao i da će se u Foodnessu moći pronaći proizvode kao što su grickalice, hrana, bezalkoholna i alkoholna pića, slatkiši i mnogo finih stvari s potpisom poznatih svjetskih brandova. Omogućena je kupnja i slanje proizvoda po čitavoj Hrvatskoj, te se ubrzo pokreće i web stranica kao i online trgovina. Proizvode, kao i sve novosti zasad je moguće pratiti na Facebook stranici Foodnessa. "Želimo biti drukčiji, ne želimo kopirati druge. Razvijat ćemo se i mijenjati u skladu s kupcima, dok početna ideja ostaje temelj svega. Oko te ideje ćemo dalje graditi poslovanje. Želimo zadovoljne kupce, za što ćemo se pobrinuti stalnim osvježavanjem ponude", tvrde iz Foodnessa. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

ne bih znao za dr.peppera, ali Coca-Colu s okusom vanilije sam ja kupio jučer u sparu, recimo.

New Report

Close