Idući Startup Grind Zagreb donosi priču suosnivačice startupa Sightrun, a očekuje se Fireside Chat

Autor: Objava za medije , 18. svibanj 2017. u 13:31
FOTO: PRESS

Startup Grind Zagreb u suradnji s Tehnološkim Parkom Zagreb organizira i poziva na Startup Grind Zagreb event koji će se održati u utorak 30. svibnja u novouređenom Tehnološkom Parku Zagreb, Avenija grada Dubrovnika 15, s početkom u 17.00 h. Osim odlične prilike za networking, sve sudionike Startup Grinda Zagreb očekuje Fireside Chat s Tamarom Markotić, suosnivačicom startupa SightRun.

Tamara Markotić svoju karijeru započela je u Švicarskoj gdje je studirala hotelski menadžment, a uskoro nakon toga svoj poslovni razvoj nastavlja u Sjedinjenim Američkim Državama. Tamara iza sebe ima preko 10 godina iskustva u raznim ugostiteljskim i turističkim pozicijama uključujući vođenje butik hotela i tour operatora za Mediteran. No, umjesto da se usredotočuje na penjanje na korporativnoj ljestvici, Tamara je odlučila krenuti putem poduzetništva te upisati Founder Institute koji je uspješno i završila.

Iako neposredno nakon završetka programa napušta ideju koju je razvila u sklopu Founder Institutea, uskoro pokreće putničku agenciju za razgledavanje u pokretu – Run Zagreb koju prijavljuje na Startup Factory gdje njezin tim ulazi u program i dobiva financijsku potporu za razvoj projekta. Nakon ulaska u program, Run Zagreb postaje SightRun, aplikacija koja kombinira trčanje i turističko razgledavanje te tako pomaže trkačima da pronađu idealnu rutu za trčanje i pritom upoznaju grad koji posjećuju.

„Ako razmišljate o pokretanju startupa, pozivam vas da se pridružite Startup Grindu Zagreb i saznate sve o izazovima s kojima se susreću osnivači. Kroz Fireside chat podijelit ću s vama neke od najvažnijih iskustva koje sam stekla te brojne ključne faktore važne za razvoj poslovanja. Networking je također jedna od najvažnijih aktivnosti koje će omogućiti razvoj projekta, a Startup Grind Zagreb je savršeno mjesto za upoznati istomišljenike.“ – izjavila je Tamara Markotić, osnivačica startupa SightRun.

Organizatori Startup Grinda Zagreb pozivaju sve zainteresirane da se pridruže događaju te iz prve ruke saznaju neke od najvažnijih izazova pri pokretanju startupa te brojne savjete za razvoj poslovanja. Osim Fireside chata koji je na svakom događaju, Startup Grind je zajednica koja okuplja osnivače startupova s ciljem razmjene pozitivnih iskustva.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close