Prijavi projekt i zaradi do 63 000 kuna!

Autor: Poslovni.hr , 16. veljača 2016. u 09:20
hph

Ispuni prijavnicu unutar teksta, uploadaj potvrdu da si student i korak si do novčane nagrade!

TKO IMA PRAVO SUDJELOVATI?

Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju redovni i izvanredni studenti svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18. do navršene 27 godine.

Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše tri studenta.

Dopuštena je suradnja studenata različitih fakulteta ili sveučilišta, pod uvjetom da svi članovi grupe zadovoljavaju propozicije natječaja.

Prilikom prijave potrebno je uploadati potvrdu o studiranju.

Ukoliko se prijavljuje tim potrebno je ispuniti prijavnicu onoliko puta koliko ima članova, s točnim podacima članova uz navođenje istog imena tima.

Nije moguće isti rad prijaviti u više  kategorija. Moguće je napisati više radova za istu kategoriju ili više radova za različite kategorije.

Prijave i predaje radova traju do 25. rujna 2016. godine. 

Rad ne smije imati manje od 18 stranica.

Rad i tim prijavljujete preko obrasca ispod teksta, a gotovi se radovi predaju na e-mail adresu hph@poslovni.hr. Prilikom predaje rada na e-mail adresu potebno je u tijelu e-maila navesti ime tima i ime svih članova te kategoriju u koju je rad prijavljen.

ŠTO SE OČEKUJE OD NATJECATELJA?

Od natjecatelja se očekuje da produciraju pisani projektni zadatak, koji dosada nije konkurirao ni u jednom natječaju, niti je do trenutka prijave na natječaj Hrvatska pamet Hrvatskoj bio podložan ocjenjivanju i mentoriranju od strane bilo kakve komisije ili stručnog tijela. Uradak se mora sastojati od osnovne prezentacijske ideje, prikaza potencijalnih benefita, koji bi njenom realizacijom bili stvoreni te detaljne razrade svih tehničkih, organizacijskih i financijskih uvjeta potrebnih za njenu realizaciju.

Prijavljeni projekti ne moraju nužno biti iz sfere biznisa, ali se očekuje da u projektnoj dokumentaciji bude jasno prikazan njihov financijski aspekt, odnosno njihova šira ekonomska održivost i/ili mjerljivi društveni benefiti. Posebno će se vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije. Svaki projekt može biti prijavljen u samo jednoj od navedenih kategorija.

DISKVALIFIKACIJA

Ukoliko jedan od članova tima ne odgovara navedenim propozicijama (status studenta i godine starosti – za što organizator ima pravo u svakom trenutku trajanja projekta zatražiti dokaznicu) cijeli tim biti će diskvalificiran .Svi studenti su suglasni sa objavama svojih projekata (sažetaka i opisa projekata) na platformama Poslovnog dnevnika, a ukoliko ne žele javno izaći s njima, biti će diskvalificirani. Ukoliko se ustanovi da je neki od projekta već bio ranije objavljen ili podložan ocjenjivanju od strane bilo kakve komisije ili sturčnog tijela, kompletan tim biti će diskvalificiran. Ukoliko se tokom trajanja projekta utvrde druge nepravilnost ili ne poštuju pravila cijeli tim biti će diskvalificiran.

TKO ĆE OCJENJIVATI PRIJAVLJENE RADOVE?

Studentske projekte pregledat će i ocijeniti predselekcijski stručni žiri koji će od svih pristiglih radova odabrati po tri finalista u svakoj kategoriji.  Predselekcijski stručni žiri biti će sastavljen od nezavisnih stručnjaka.  Predselekcijski stručni žiri neće iznositi informacije o projektima koji nisu odabrani u finalni krug natjecanja. Nakon što budu odabrani finalisti u svakoj kategoriji, formirat će se finalni žiri koji će na prezentacijama projekata uživo ocijeniti izlaganje svih finalista i odabrati pobjednika svake kategorije. Finalni žiri činit će predstavnici partnera i Poslovnog dnevnika.

FINALISTI I ODABIR POBJEDNIKA

Svi finalisti biti će pozvani na predstavljanje vlasititih projekata uživo pred stručnim žirijem sastavljenim od predstavnika partnera i Poslovnog dnevnika  (organizator Poslovni dnevnik  zadržava diskrecijsko pravo odabrati članove žirija).  Na predstavljanju projekata uživo pred stručnim žirijem, finalisti će imati 15 minutno izlaganje svojih projekata nakon čega slijede pitanja žirija te odabir pobjednika svake kategorije.

KOJE SU PROJEKTNE TEME?

Svaki prijavljeni rad mora biti definiran unutar jednog od 3 tematska okvira:

1) Izvorno Hrvatsko

2) Poduzetna Hrvatska

3) Inovativna Hrvatska

NAGRADE

Ukupni nagradni fond iznosi 63.000 kuna. Pobjednički tim svake kategorije osvaja po 21.000 kuna na potrošačkoj kartici.

KOJI JE TIMELINE PROJEKTA? VAŽNI DATUMI!

23.2.2016. – 25. 9. 2016. Registracija studenata, prijava i predaja radova.

25.09. – 01.11.2016.  Predselekcijska faza projekata, u kojoj se vrši predžiriranje svih pristiglih radova i provjera zadovoljavaju li svi pristigli radovi uvjete natječaja  te biranje po tri najbolja rada u svakoj kategoriji.  (Predselekcijski žiri čine predstavnici Poslovnog dnevnika,  akademske zajednice kao i stručnjaci iz specijalnih područja.)

01.11. – 01.12.2016  Studente informiramo o eventualnom ulasku u finale i prezentacijama projekata uživo. Biramo po tri finalista unutar svake od zadanih tema koji će prezentirati svoje projekte.

05.12. – 07.12.2016  Finale – prezentacije uživo pred stručnom komisijom sastavljenom od predstavnika partnera i Poslovnog dnevnika

16.12.2016. Završni event,  proglašenje pobjednika i dodjela nagrada unutar svake od tri kategorije. Završno druženje.

Fill out my online form.

var x7dgdmc110k004;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’x7dgdmc110k004′,
‘autoResize’:true,
‘height’:’1160′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘www.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { x7dgdmc110k004 = new WufooForm();x7dgdmc110k004.initialize(options);x7dgdmc110k004.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentirajte prvi

New Report

Close