Donacija progeCAD programskih rješenja u iznosu od 2 milijuna kuna

Autor: Objava za medije , 10. studeni 2014. u 14:18
progeCAD

27 obrazovnih institucija dobilo je besplatne licence progeCAD programa za korištenje na svim sveučilišnim i školskim računalima, kao i na računalima profesora, studenata i učenika kod kuće

Tvrtka progeCAD omogućila je u 2014. godini 27 obrazovnih institucija besplatno korištenje programa progeCAD 2014 na neograničenom broju sveučilišnih i školskih računala, kao i na računalima profesora, studenata i učenika kod kuće. Program progeCAD 2014 je najpovoljniji CAD program na hrvatskom tržištu sa cijenom osnovne licence od samo 2.080,00 kuna, te jedinstvenim modelom lokacijske i državne licence za velike firme sa puno inženjera.

Obrazovne institucije koje koriste besplatnu progeCAD edukacijsku licencu su vodeći hrvatski fakulteti i škole, od kojih izdvajamo:

  • Arhitektonski fakultet Zagreb
  • Građevinski fakultet Zagreb
  • Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Split
  • Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Split
  • Institut Ruđer Bošković

Kompletan popis svih fakulteta i škola koji su dobili donaciju dostupan je na internet stranici www.progecad.com.hr.

“Izuzetno nam je drago što smo omogućili velikom broju hrvatskih škola i fakulteta da besplatno koriste progeCAD programska rješenja, čiji smo distributer za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu. Donacije progeCAD programa će se nastaviti do kraja godine te pozivamo sve zainteresirane obrazovne institucije koje u svom radu trebaju inženjerski software, da se uključe u ovaj jedinstveni program.” – izjavio je Matija Rukavina, direktor tvrtke RITEH d.o.o.

Ukupna vrijednost doniranih programskih licenci iznosi 2 milijuna kuna.

Talijanska tvrtka progeCAD specijalizirana je za CAD programska rješenja, sa preko 150.000 korisnika progeCAD-a diljem svijeta i tradicijom preko 20 godina. RITEH d.o.o. je ekskluzivni distributer za područje Hrvatske, Slovenije i Bosne. Više informacija na www.progecad.com.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close