Tvrtka b.t.c. d. o. o. otvorila ICT razvojno-istraživački centar u Prelogu – poduzetničkom centru Međimurske županije

Autor: Promo , 14. studeni 2018. u 12:29
Foto: Promo

Ujedinjavanjem intelektualnog kapitala i raspoloživih financijskih sredstava tvrtka b.t.c. postigla je značajan uspjeh na tržištu u ICT sektoru.

U novom razvojno-istraživačkom centru u Prelogu, naš tim ICT stručnjaka uspješno nastavlja svoj rad na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Integriran je tim ICT stručnjaka koji poslovanju tvrtke b.t.c. daju sasvim novu razvojnu dimenziju s dugoročnim ciljem korištenja punog potencijala informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

Cilj nam je sektor informacijsko-komunikacijskih tehnologija pretvoriti u centar za inovacije, s obzirom na to da sve veću važnost pridajemo inovacijama, digitalnim tehnologijama i novim poslovnim zahtjevima“

Ujedinjavanjem intelektualnog kapitala i raspoloživih financijskih sredstava tvrtka b.t.c. postigla je značajan uspjeh na tržištu u ICT sektoru.

Širenjem poslovanja na područja programskog inženjeringa i razvoja uređaja, u posljednjih deset godina tvrtka b.t.c. osmislila je i plasirala na tržište napredna i moderna tehnološka rješenja za upravljanje poslovnim procesima u realnom vremenu, aplikacije i uređaje namijenjene financijskim institucijama i retail sektoru.

Proizvodnja uređaja i implementacija softverskih rješenja ne sastoji se isključivo od same izrade programiranja i odabira tehnologija, već sadržava i druge komponente koje osiguravaju isporuku najkvalitetnijeg rješenja s unaprijed definiranim funkcionalnostima, korištenjem najsuvremenijih metoda projektiranja informacijskih sustava.

Primarni fokus je sistemska integracija najkompleksnijih informacijskih sustava i hardverskih komponenata različite namjene u jedinstveno heterogeno okruženje, a sve prema individualnim zahtjevima naših klijenata.

Tvrtka b.t.c. osnovana je 1989. godine i danas je jedan od najvećih ponuditelja aplikativnih poslovnih rješenja za analizu, depozit i obradu gotovine u Republici Hrvatskoj. Osim proizvodnje vlastitih uređaja i aplikacija, tvrtka b.t.c. je zastupnik i integrator uređaja za obradu gotovine najpoznatijeg svjetskog proizvođača uređaja za obradu, deponiranje i recikliranje gotovine, tvrtke Glory.

Uredski ispis je specijalnost tvrtke b.t.c. posljednjih trideset godina, a na tom je području njihov čvrsti oslonac tehnološki partner Canon. Poslovni model be smart.print smart. postao je sinonim za kvalitetnu uslugu upravljanja ispisom koja jamči vrhunsku optimizaciju, ne samo ispisne infrastrukture, već i cijene troškova svih procesa vezanih za ispis u poslovanju. Nadogradnjom ispisnih uređaja pametnim softverskim rješenjima, sigurnost ispisa se podiže na visoku razinu, a digitalizacija poslovne dokumentacije maksimalno se približava korisniku.

Pravovremeno prepoznavanje prilika na tržištu, edukacija zaposlenika, praćenje trendova i kontinuirano ulaganje u razvoj poslovnih rješenja glavne su strategijske odrednice naše poslovne politike. Razvoj i implementacija vlastitih hardverskih i softverskih rješenja daju dodatnu vrijednost našem poslovanju, te jačaju našu tržišnu poziciju“, ističe direktor Ljubomir Tomašić.

New Report

Close