Operativna platforma za industrije svjetske klase zahvaljujući Cloud tehnologiji i modularnim rješenjima dostupna i Startup tvrtkama

Autor: PD i VL native tim , 27. svibanj 2019. u 08:53
Foto: Press

Poslovna rješenja CADCAM Grupe za digitalnu transformaciju proizvodnih procesa tvrtki mogu se upotrijebiti za donošenje operativnih i strateških odluka, a mogu znatno olakšati i unaprijediti poslovanje Startupovima.

Digitalna transformacija unijela je sasvim nova pravila te nepovratno promijenila načine poslovanja i industriju. Ulaganje u poslovne platforme koje omogućuju digitalnu transformaciju nužno je za sve tvrtke koje žele osigurati dugoročnu konkurentnost. To najbolje potvrđuju primjeri poznatih svjetskih tvrtki koje su to prepoznale. Navedimo samo neke od njih; WD 40, Karcher, Schindler, AKKA Technologies, Airbus, Scania, L'Oreal, Procter & Gamble.

Poslovna platforma, koja obuhvaća sve segmente poslovanja – od ideje, planiranja, konstruiranja, testiranja, pripreme proizvodnje, proizvodnje, preko kontrolinga do održavanja i recikliranja ključna je za brže konstruiranje, virtualne simulacije, učinkovitiju organizaciju i proizvodnju. Ono što ju dodatno razlikuje od drugih rješenja je da se može upotrijebiti za donošenje kako operativnih tako i strateških odluka.

Međutim, skalabilnost u broju korisnika i podataka, centralizirano upravljanje podacima i procesima kao prednosti 3DEXPERIENCE poslovne platforme koriste i brojne svjetske Startup tvrtke. Neke od njih su Kreisler Electric, Gyrolift, ExactCure, Zero2Infinity, te najpoznatiji hrvatski startup; Rimac Automobili.

Osim toga, tu su i industrijska rješenja koja Startup tvrtkama u trenucima širenja poslovanja i uspostavljanja procesa, omogućuju da implementiraju set rješenja koja se temelje na najboljim praksama odgovarajuće industrije. Ta rješenja su nastala kao rezultat najboljih praksi pojedine industrijske grane koje je tvrtka Dassault Systemes skupljala posljednjih 40 godina, a koje CADCAM Grupa implementira tvrtkama u Hrvatskoj i regiji. Tako Startupovi mogu iskoristiti najbolje prakse koje su drugi već razvili, umjesto da uče na svojim greškama.

Razvojem Cloud tehnologije ovakva sveobuhvatna i napredna poslovna rješenja postala su financijski dostupnija manjim, a posebno StartUp tvrtkama. Brza instalacija, bez troškova infrastrukture i administracije, automatski backup podataka i automatsko ažuriranje softvera na novije verzije samo su neke od dodatnih prednosti koje ova rješenja čine višestruko isplativima. Štoviše, ova moderna tehnologija je za Startup tvrtke dostupna u tri verzije, a više o tome možete pronaći na web stranici CADCAM Grupe.

Sadržaj omogućla CADCAM grupa

New Report

Close