Obitelj kojoj je baš sve stalo u gepek

Autor: Sponzorirani članak , 16. travanj 2016. u 08:05
FOTO: Press

Kako su Fišteri uspjeli natovariti auto svim potrebnim za pet dana odmora

Fišteri su odlučili otići na pet dana do vikendice. Štedjeli su za Pariz, no uštedjelo se samo za do Zagorja na pet dana. I to je dobro…, samo još treba ponijeti sve potrebno da se u vikendici preživi pet dana. Nosi se sve, sve što im više ne treba u stanu, a ni u vikendici, ali bolje da tamo još malo stoji, već će za nešto poslužiti.

Ona je cijelu večer pomno slagala stvari kako bi ih on samo mogao prebaciti u gepek tako lijepo složene. Onda je došlo jutro i trenutak za pokret prema vikendici. On sve slaže kako mu ona dirigira.

Prilazi im njihov poštar, donio im je i evotv ovaj mjesec, činili su mu se zadovoljni, ne zna zašto je susjed sad izvan sebe, možda zbog puno stvari za spremit: „Kaj je sused?! Kaj idemo na put oko sveta?“. Susjed Fišter mu odgovara da još nisu spremni za put oko svijeta, ali su krenuli u vikendicu. Pet dana.

Žena ometena čavrljanjem muža i poštara u glavi broji što je sve spremila za ponijeti…žadinijera je spremljena, stare stvari, pokrivači, hrana…Dobro je, sve je spremljeno…Čekaj!!!! A evotv? Je li joj spremio i evotv da nastavi gledat seriju i dok je u vikendici? 

Naravno da je ponio evotv, to je garancija da će ju zabaviti s hrpom najboljih programa dok on sa susjedima karta belu, ovaj, radi po vrtu. Kud' oni, tud' i evotv. Ne trebaju vam ni internet ni telefon, dobit ćete HBO i Cinemax na dar, a sve to 12 mjeseci u pola cijene.* Zatražite u pošti, kod poštara ili nazovite besplatni telefon 0800 0707.

 

 

*akciju evotv godinu dana u pola cijene vrijedi samo za nove korisnike uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Akcijom se ugovara opcija „Moja 3 buketa“. Evotv proljetna akcija uključuje pretplatu 12 mjeseci u pola cijene, buket HBO i Cinemax na dar. Ponuda traje do 11. svibnja 2016. godine.

New Report

Close