Novi i unaprijeđeni programi u ponudi Mirakul Edukacijskog centra za 2020. godinu

Autor: Promo , 27. siječanj 2020. u 08:57
Foto: Promo

Općenito digitalna transformacija u poslovnom svijetu postaje imperativ.

Brzorastuće i dinamično poslovno okruženje potiče tvrtke i organizacije da prate trendove te kontinuirano ulažu u vrhunsku specijalističku edukaciju kako bi se uspješno nosili s poslovnim izazovima. Nove vještine i specijalistička praktična i odmah primjenjiva znanja neophodna su u području upravljanja ljudskim potencijalima, managementu, marketingu, financijama, upravljanju projektima, prodaji. Od zaposlenika se očekuju razvijene komunikacijske i liderske vještine, uspješan timski rad te napredno korištenje poslovnih računalnih programa.

U svim je poslovnim područjima sve traženija agilnost, no kad je u pitanju digitalni marketing, to je još naglašenije. Tehnike u tom svijetu razvijaju se kontinuirano, napreduju brže i zahtijevaju od korisnika sustavno praćenje i podizanje znanja i vještina na novu razinu. Svi aktivni korisnici Google Ads platofrme i Google Analytics alata u stalnoj su potrazi za primjerima i praksom kako bi poboljšali svoje rezultate. Mirakulov napredni program Google Ads Masterclass prvi je u Hrvatskoj takve vrste, a pod vodstvom Vice Božića, certificiranog Google Ads i Google Analytics stručnjaka, svim će polaznicima tijekom interaktivnih vježbi pružiti konkretne savjete za kampanje koje vode.

Općenito digitalna transformacija u poslovnom svijetu postaje imperativ.

Specijalistički seminar na temu digitalne transformacije u ekonomiji dijeljenja stavlja naglasak na analizu različitih online platformi koje omogućuju različite vidove poslovne suradnje i prisutnost pojedinaca i kompanija na globalnoj razini. Cilj seminara Digitalna transformacija u ekonomiji dijeljenja jest pobliže upoznati polaznike s digitalnim platformama u ekonomiji dijeljenja koje predstavljaju dvostrane mreže te omogućuju transakcije između pojedinaca i kompanija koje pružaju i koriste različite usluge. Takve se platforme mogu koristiti za širok spektar usluga, od iznajmljivanja smještaja i dijeljenja automobila do malih kućanskih poslova te predstavljaju primjer digitalne transformacije u ekonomiji dijeljenja.

Decentralizaciji u poslovanju doprinijela je pojava moderne otvorene distribuirane tehnologije koja učinkovito, trajno i neporecivo bilježi transakcije između dviju strana. U pitanju je blockchain koji doprinosi promjeni dosadašnjeg poimanja, a osobito onog koji smo najviše percipirali kao centralizirani sustav – bankarskog sustava s bankom kao validatorom transakcija. Specijalistički seminar Blockchain u poslovnim primjenama stavlja naglasak na analizu različitih algoritama za postizanje konsenzusa u toj novonastaloj distribuiranoj mreži.

Osim novih seminara koji prate globalne poslovne trendove, sva ključna područja poslovanja pokrivena su naprednim specijalističkim modularnim programima u sklopu Mirakul Akademije. U tijeku su upisi na sve programe, a za rane prijave su odobrene posebne promotivne cijene.

MIRAKUL AKADEMIJE

Project management Akademija, 5. ožujka – 7. svibnja 2020.
HR Akademija, 13. ožujka – 16. lipnja 2020.
Financijska Akademija,  2. travnja – 19. lipnja 2020.
Mini MBA Management skills, 3. travnja – 15. svibnja 2020.
Mini MBA – Premium management skills, 15. svibnja  – 18. lipnja 2020.
Prodajna Akademija, 27. ožujka – 28. svibnja 2020.
Internet marketing Akademija, 20. ožujka – 18. lipnja 2020.
Specijalist za marketing na društvenim mrežama, 23. travnja – 29. svibnja 2020.
Mini MBA – Executive leadership
VIP Management Program – Influence, Power and Personal Branding for Leaders
Performance coaching for managers
Stress management coaching
Sales Excellence Training

Mirakulovi edukacijski programi osmišljeni su kako bi polaznicima pružili konkretne primjere iz poslovnih praksi vrhunskih stručnjaka. Svaki se program sastoji od više modula koji polaznicima omogućuju trenutnu primjenu stečenih znanja. Zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima koji se obrađuju u okviru problemske i interaktivne metode rada polaznici brzo stječu usko specijalizirana znanja iz različitih područja poslovanja kako bi bili konkurentniji u dinamičnom poslovnom okruženju.

Dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/akademija ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

Osmišljavajući i razvijajući programe koji prate rastuće svjetske trendove u poslovnom okruženju Mirakul Edukacijski centar postao je jedan je od vodećih pružatelja usluge poslovne edukacije u Hrvatskoj. Na programima Mirakul Edukacijskog centra sudjeluje više od sto predavača koji se mogu pohvaliti izuzetno bogatim radnim i predavačkim iskustvom, vrhunskim specijalističkim znanjima te mnoštvom održanih edukacija. Kroz svoje dugogodišnje poslovanje, edukacijske programe pohađali su polaznici iz brojnih hrvatskih tvrtki, najčešće srednje velikih i velikih, no među klijentima je bilo i malih poduzetnika kojima su edukacije pomogle da poboljšaju svoje poslovanje. U prilog kvalitete edukacijskih programa zasigurno ide i bogat popis referenci.

Pregled svih seminara u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra možete pronaći na linku.

New Report

Close