Najmoderniji hrvatski hotel uskoro otvara svoja vrata

Autor: Promo , 31. svibanj 2017. u 09:34
Foto: Foto press

Hotel jedinstvene arhitekture koja izgledom podsjeća na luksuzni kruzer uskoro će primiti svoje prve goste a ova investicija teška 25 milijuna eura znatno će promijeniti turističku sliku cijele šibenske regije

Popularno turističko odredište, grad Vodice uskoro će se okititi novim turističkim biserom. U sklopu kompleksa poznatog hotela Olympia otvara se novi hotel Olympia Sky sa 150 luksuznih smještajnih jedinica i odličnom vanpansionskom ponudom.

Smješten tik uz plažu, Olympia Sky nudi jednu sasvim novu dimenziju odmora u Dalmaciji. Uz obilje odličnih barova i restorana, brojne sportske i zabavne sadržaje Olympia pruža odmor u mediteranskom okruženju u hotelu s jedinstvenom arhitekturom koja izgledom podsjeća na luksuzni kruzer.

Apartmani imaju površinu veću i od 100 metara četvornih a njih šest na prekrasnim i prostranim terasama imat će i jacuzzi.

Tri sobe bit će prilagođene osobama s invaliditetom, a toplim prolazom Sky će biti povezan s ostalim zgradama hotela.

Posebna atrakcija je a la carte restoran Olympia Sky na 10. katu hotela s nevjerojatnim panoramskim pogledom na otoke, Vodice i zaleđe. Dok gosti uživaju u gastronomskim bravurama Olympijinih kuhara na desetom katu osjećat će se kao da plove među oblacima.

Grijani i natkriveni bazen na devetom katu bit će posebna senzacija jer pogled seže sve do kornatskog otočja.

U prizemlju hotela uređuju se tri nove kongresne dvorane s najmodernijom audiovizualnom opremom. Jedna od njih, dvorana Delta, bit će jedinstveni amfiteatar koji će omogućiti održavanje kongresa i prezentacija u modernom prostoru koje se odlično uklopilo u mediteranske okruženje Vodica.

Uvertira za odličnu turističke sezone su odlično popunjeni kapaciteti hotela Olympia ovog proljeća i brojni održani kongresi. Ne računajući novi objekt, hotel Olympia ima 20 posto bolji buking od prošlogodišnjeg.

Više informacija saznajte ovdje.

New Report

Close