Najam automobila za samo 69kn!

Autor: Sponzorirani članak , 07. studeni 2014. u 09:02
ORYX Rent a car

Cijene su uistinu povoljne pa tako najjeftinije vozilo košta samo 69kn + pdv za 8 sati najma.

Do sada je na tržištu vrijedilo pravilo da, neovisno o tome koliko vi uistinu koristite vozilo koje ste iznajmili, najniža tarifa koju plaćate iznosi 24 sata. To znači da ukoliko ste vozilo preuzeli u poslovnici u 8h ujutro i vratili ga isti dan u 16h, svejedno ste platili kao da ste ga koristili 24 sata.

Od sredine listopada u ORYX Rent a caru odlučili su promijeniti stvari i ponuditi tržištu rješenje za takve situacije s kojima se najčešće susreću poslovni korisnici koji se zateknu u određenom gradu samo na par sati, a potreban im je povoljan, kvalitetan i siguran prijevoz. Rješenje je ponuđeno kroz uvođenje novog obračunskog razdoblja od 8 sati, naravno cjenovno pozicioniranog povoljnije od ostalih.

Najmiti vozilo na period od 8 sati moguće je neovisno o kategoriji vozila o kojoj se radi, a u ponudi se nalaze vozila od najmanjih poput VW up!-a ili Pola, poslovne limuzine kao što su VW Passat ili Audi A6 pa sve do specifičnih vozila poput kombija za prijevoz 9 osoba ili luksuznih vozila najviše klase kao što je Audi A8. U ponudi su također i dostavna vozila za prijevoz tereta poput VW Caddy ili Transporter. Sva vozila u ponudi opremljena su zimskim gumama što je važno naglasiti obzirom na nadolazeće zimske uvjete na cestama i zakonske odredbe.

Cijene su uistinu povoljne pa tako najjeftinije vozilo košta samo 69kn + pdv za 8 sati najma u što je uključeno i osnovno osiguranje vozila, neograničena kilometraža te ranije spomenute zimske gume. Kada uzmete sve u obzir doći ćete do zaključka da vam je u određenim situacijama jeftinije iznajmiti vozilo nego se na primjer voziti u taxiu.

Valja naglasiti također da pored redovnih 19 poslovnica ORYX Rent a cara gdje su korisnici navikli iznajmljivati vozila, tokom cijele zime, a počevši i prije, već od studenog, određene kategorije vozila će po navedenim uvjetima biti moguće iznajmiti i na dodatne 4 lokacije, a to su Osijek, Požega, Slavonski brod i Varaždin – u AutoZubak prodajno servisnim centrima.

Osim samog vozila možete iznajmiti i korisnu dodatnu opremu poput navigacijskih uređaja za lakše i brže snalaženje u novoj sredini ili WI-FI uređaja koji će vam omogućiti besplatan pristup internetu za vrijeme cijelog korištenja vozila gdje god se nalazili.

«Ovim potezom ORYX Rent a car još je jednom dokazao i potvrdio svoju lidersku poziciju posebno kada je riječ o segmentu poslovnih korisnika. Osim usluge najviše kvalitete i najboljeg omjera cijene i kvalitete za poslovne korisnike u Hrvatskoj, za što smo nagrađeni upravo od strane korisnika priznanjima poput QuDal i BestBuy, željeli smo se od konkurencije dodatno odmaknuti inovativnim rješenjem problema s kojima se mnogi susreću i na taj način pomoći im da dodatno kontroliraju troškove. To naravno ne znači da smo zanemarili korisnike kojima vozila trebaju na dulji period, bilo da se radi o jednom ili dva dana ili više mjeseci jer smo i za njih pripremili značajno povoljnije cijene koje će biti na snazi sve do kraja ožujka.» – izjavila je Ljilja Matas Milković, direktorica ORYX Rent a cara.

 

New Report

Close