Kupite već osigurano rabljeno vozilo!

Autor: Sponzorirani članak , 12. travanj 2016. u 09:46
Foto: Press foto

Svako Neostar vozilo u suradnji s ORYX Asistencijom pokriveno je mobilnim jamstvom u trajanju 12 mjeseci od dana preuzimanja vozila.

Svako motorno vozilo koje sudjeluje u prometu, mora biti osigurano od automobilske odgovornosti prema trećim osobama. Na taj način vlasnik vozila osigurava svoju odgovornost za materijalne i nematerijalne štete nad trećim osobama odnosno sudionicima prometne nezgode koju je skrivio vozač vozila.

Uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti u suradnji sa Allianzom koju ćete dobiti u cijeni vozila, u agenciji ORYX – Zastupanje u osiguranju d.o.o. možete ugovoriti i dodatna pokrića kao i policu Super kasko osiguranja te Smart kasko osiguranja po premiji prilagođenoj upravo vama kupcima Neostar vozila kako bi vam pružili sigurnost i kvalitetno osiguranje.

Svaki kupac koji u promotivnom periodu do 31. svibnja kupi rabljeno vozilo u AutoZubak Neostaru osim police AO u cijeni vozila će dobiti i Neostar mobilno jamstvo!

Svako Neostar vozilo u suradnji s ORYX Asistencijom pokriveno je mobilnim jamstvom u trajanju 12 mjeseci od dana preuzimanja vozila. Kupac Neostar vozila usluge mobilnog jamstva može koristiti u slučaju kvara, prometne nezgode, nemarnog rukovanja vozilom (zaključani ključevi, krivo utočeno gorivo i sl.) te vanjskih utjecaja (tuča, požar, itd.).

AutoZubak Neostar vozila su pokrivena Neostar jamstvom 24mj i/ili 20.000 km (ovisno što prije dospije) što je jedinstvena ponuda u prodaji rabljenih vozila u RH i EU!

Iskoristite ovu ponudu već danas!

New Report

Close