Hrvatska pamet Hrvatskoj 2019. – kategorije natječaja

Autor: Promo , 21. ožujak 2019. u 12:52
Radovi se mogu prijaviti u tri kategorije

Radovi se mogu prijaviti u tri kategorije:

Izvorno hrvatsko 
U sklopu projektnog zadatka natjecatelji trebaju osmisliti na koji će način plasirati postojeći hrvatski proizvod, istaknuti njegove kvalitete svojom kreativnošću i idejama ili pak jednostavno osmisliti potpuno nov proizvod i strategiju za njegov što bolji uspjeh na domaćem i inozemnim tržištima. Kreativna industrija kao takva nudi niz mogućnosti za razvoj novog i autohtonog proizvoda nastalog kao rezultat kreativnog uma i stvaralaštva.

Inovativna Hrvatska
U sklopu projektnog zadatka ove tematike očekuje se da studenti prezentiraju inovativne ideje koje će biti korisne pojedincima ili tvrtkama te time doprinijeti dodatnom razvoju Hrvatske i ojačati njezin status na polju inovativnosti u svijetu, ali i ideje koje se odnose na mogućnosti jačeg poticanja inovativnosti među mladima. To može biti interaktivna internetska stranica koja nudi do sada neviđene mogućnosti, neki novi tehnološki proizvod koji će olakšati posao u nekoj grani industrije, ali i nova metoda poticanja inovativnosti u društvu – mogućnosti su doista velike, a ideje su ono što nas treba usmjeravati naprijed.

Financijaš
Nova kategorija kojom želimo promovirati nužnost sustavnog promišljanja mladih u primjeni znanja i vještina za učinkovito upravljanje financijama te poznavanje prednosti ulaganja u fondove, a sve kako bismo podigli svijest o važnosti podizanja razine financijske pismenosti mladih koja je nužna u današnjem svijetu ubrzanog razvoja financijskih tržišta.

New Report

Close