Grickalice i slastice kao stvorene za blagdanske poklone

Autor: Promo , 04. prosinac 2019. u 08:57
Foto: Press

Catering firma proizvodi idealne proizvode za blagdanske poklone partnerima ili klijentima.

Grickalice su mnogima obožavana ali nezdrava navika koje nam prave društvo ispred malih ekrana, pri putovanjima i centar su okupljanja na mnogim domjencima. Ipak, na tržištu je sve više zdravih snackova koji mogu biti odlična ideja i za poslovno darivanje za vrijeme blagdana.

Među zdravim grickalicama uvrštavaju se i bademi, a poznata catering firma, Zvona catering, odlučila je začiniti stvar te ponuditi proizvod prema svom receptu i brendirati ga.

Pikanteri – bademi začinjeni s kajenskim paprom i ružmarinom potpuno odskaču od svima poznatog okusa ovog orašastog ploda. Osim što je ova grickalica ukusna, njeni sastojci su pogodno djeluju na organizam. Bademi smanjuju razinu šećera u krvi, poboljšavaju moždane funkcije, smanjuju loš kolesterol i imaju još mnogo pozitivnih utjecaja na organizam. Kajenski papar ima moćno antikancerogeno djelovanje, sadrže C i A vitamin te djeluje antiupalno, a ružmarin ovom proizvodu daje predivnu aromu.

Pikanteri se prema njihovom receptu izrađuju već godinama, a ideja o plasiranju ovog proizvoda kao zasebnog branda bila je ponukana i brojnim pohvalama klijenata, koji pikantere kušaju već dugo na raznim poslovnim i privatnim eventima.

Drugi njihov proizvod je za ljubitelje slatkog – Finanzieri, mini kolačići s orasima koji imaju zanimljivu pozadinsku priču prema kojoj su dobili i ime. Naime, pariški brokeri žudili su za slasticom koja se jede s nogu, a ne prlja prste te se slastičar Lasne dosjetio kolačića koji dočarava zlatnu polugu – i tako je originalni finanzier rođen. On je kroz vrijeme poprimio sadašnji oblik koji i Zvona catering izrađuje te ovaj proizvod uvrštava u svoje domaće sitne kolačiće, a klijenti ih obožavaju. Finanzieri mogu biti s preljevom od bijele ili mliječne čokolade ili pak bez preljeva.

Ovi ukusni i jedinstveni proizvodi idealni su kao poklon poslovnim partnerima, klijentima ili pak najbližima, posebno za nadolazeće blagdane ali su praktični i za putovanja, snack na poslu ili kod kuće, a možete ih naručiti ovdje.

New Report

Close